Η ΕΝΠ απέκλεισε την Ανόρθωση (βίντεο)

Λήξη του αγώνα και πρόκριση για την Ενωση. Φωτογραφία από βίντεο.

Τεράστια πρόκριση την επόμενη φάση του Κυπέλλου για την ΕΝΠ (0-0) απέναντι σε μία Ανόρθωση η οποία άργησε να μπει στο παιγνίδι, σπαταλώντας το πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη δεν μπόρεσε να βάλει την πίεση που χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση. Ετσι η Ενωση που είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-2 έκανε την έκπληξη και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Κύπρου.

Η ΕΝΠ έβγαλε το πρώτο ημίχρονο σχετικά εύκολα καθώς δεν απειλήθηκε από την Ανόρθωση ενώ στην επανάληψη παίζοντας άμυνα κατάφερε να μην επιτρέψει στην ομάδα της Αμμοχώστου όπως δημιουργήσει τις φάσεις που χρειαζόταν για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Τα έπαιξε όλα για όλα ο Στρέπελ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντουγκλάο για ένα 20λεπτο να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά ο τρόπος ανάπτυξής της ήταν ανορθόδοξος με μακρινές μπαλιές κυρίως που έβγαζαν με ευκολία οι παίχτες της ΕΝΠ.
ΕΝΠ: Κλέιμαν, Ριέρα, Ενόχ, Ζάρατε (75’ Φυτανίδης), Ουντόζι, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα (13’ Κουμής), Αγγελή, Βαλλιάνος, Κυριάκου, Πίττας (83’ Μουλαζίμης).
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βάργκιτς, Κοφί, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Ράγιος (46’ Κατσαράβα), Μπεσάτ, Μικελτάντζε (75’ Λαβόρδε), Βίκτορ, Πράνιτς, Ντουγκλάο, Ντουρίς (75’ Εγγλέζου).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available