Η λήξη των κατηχητικών μαθημάτων στην Κοινότητα του Στάτεν Αϊλαντ

Μαθητές του Κατηχητικού σχολείου στο Στάτεν Αϊλαντ στην τελετή λήξης των μαθημάτων την Κυριακή 17 Ιουνίου. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς.

ΣΤΑΤΕΝ ΑΪΛΑΝΤ. Την Κυριακή 17 Ιουνίου η κοινότητα της Αγ. Τριάδος/ Αγ. Νικολάου στο Στάτεν Αϊλαντ διοργάνωσε στον ιερό ναό μία σεμνή εκδήλωση λήξης των κατηχητικών μαθημάτων, αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Ο ιερατικός προϊστάμενος, π. Νικόλαος Πετροπουλάκος, παρέδωσε βραβεία και αναμνηστικά δώρα στους μαθητές και τους συνεχάρη που με ζήλο παρακολουθούν και μαθαίνουν να βιώνουν τη χριστιανική πίστη και τα δόγματα της Εκκλησίας.

Ευχαρίστησε την διευθύντρια του προγράμματος, Ευαγγελία Βλήτα, και τις δασκάλες, Ευαγγελία Σωτηρίου, Στεφανία Σωτηρίου, Παναγιώτα Καρύδη, Κατερίνα Μακαριγάκη, Χρυσούλα Κοτσώνη, Φλώρα Δρογάζη Ντόιλ, Λίσα Καράκη, Ευδοξία Cardinale, Ρούμπι Φρίμαν, για την αφοσίωση που δείχνουν, καθώς και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Χριστό και στην Εκκλησία.

Ο π. Νικόλαος Πετροπουλάκος βραβεύει τις δασκάλες του Κατηχητικού σχολείου. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς.

Η διευθύντρια, Ευαγγελία Βλήτα, με δηλώσεις της στον «Εθνικό Κήρυκα» εξήρε το έργο που επιτελεί το Κατηχητικό σχολείο.

«Εχουμε», ανέφερε, «110 μαθητές με τάξεις από το Προνήπιο έως και την 8η. Τα μαθήματα γίνονται από 9 δασκάλες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι δασκάλες και σε δημόσια σχολεία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για το σχολείο μας, το οποίο κάθε χρόνο προοδεύει και βελτιώνεται».

Μαθητές του Κατηχητικού σχολείου στο Στάτεν Αϊλαντ στην τελετή λήξης των μαθημάτων την Κυριακή 17 Ιουνίου. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available