Η Μελάνια Τραμπ νοσηλεύεται μετά από επέμβαση για «καλοήθη πάθηση» στα νεφρά της

(AP Photo/Ng Han Guan, FILE)

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Από τον Λευκό Οίκο έγινε γνωστό ότι η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ είναι στο νοσοκομείο μετά από επέμβαση που έκανε για μία καλοήθη πάθηση στα νεφρά της (benign kidney condition).

Η εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας, Stephanie Grisham, δήλωσε την Δευτέρα πως η επέμβαση ήταν επιτυχής και δεν υπήρξαν επιπλοκές. Η κ. Grisham ανέφερε ότι η κ. Τραμπ είναι στο Walter Reed National Military Medical Center λίγο έξω από την Ουάσιγκτον και θα παραμείνει εκεί για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Ο πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ήταν στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της επέμβασης, κατά το «CNN». Επισκέφτηκε την σύζυγό του έπειτα, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με tweet.

Σύμφωνα με το CNN, είναι η πρώτη φορά που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υποβλήθηκε σε μια τόσο σοβαρή ιατρική διαδικασία, από την εποχή που η Νάνσι Ρίγκαν έκανε μαστεκτομή τον Οκτώβριο του 1987.

Η Ρόζαλιν Κάρτελ υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση μιας καλοήθους μάζας από το στήθος της τον Απρίλιο του 1977, ενώ η Μπέτι Φόρντ, λίγες εβδομάδες αφότου έγινε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε μαστεκτομή τον Σεπτέμβριο του 1974.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available