Η νέα ηγεσία του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί» Νέας Υόρκης

Στιγμιότυπο από τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Συλλόγου Ποντίων. Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» - Κώστας Μπέη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σύλλογος Ποντίων «Κομνηνοί» Νέας Υόρκης ανανέωσε την εντολή του προέδρου Δημήτρη Μολοχίδη.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου, όπως έγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» διεξήχθησαν το απόγευμα της Κυριακής 22ας Οκτωβρίου και ανέδειξαν τους συμβούλους.

Το νεοεκλεγμένο συμβούλιο συνήλθε σε Σώμα την Τετάρτη και εξέλεξε τους αξιωματούχους που θα ηγηθούν του Συλλόγου την διετία 2017-2019.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων “Κομνηνοί” Δημήτρης Μολοχίδης. Φωτογραφία: Αρχείο Εθνικού Κήρυκα – Κώστας Μπέη

Το νέο συμβούλιο απαρτίζεται από τους Δημήτρη Μολοχίδη, πρόεδρο, Λάζαρο Πετρίδη, α’ αντιπρόεδρο, Κασσιανή Λουκίσσα, γενική γραμματέα, Ιωάννη Μουταφτσή, ταμία, Δήμητρα Καρασαββίδη, β’ αντιπρόεδρο, Καλλιόπη Χατζή, βοηθό γραμματέα / υπεύθυνη εκδηλώσεων νεολαίας, Νικόλαο Πουλικίδη, βοηθό ταμία / υπεύθυνο οικονομικής εκστρατείας, Γιώργο Ανδρονικίδη, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Χαρίκλεια Αμανατίδου, υπεύθυνη χορευτικών τμημάτων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Γιάννη Καραπετρίδη, υπεύθυνο εκδηλώσεων και τον Τριαντάφυλλο Καλεμκερίδη, μέλος.

Η νέα ηγεσία, όπως ανέφερε ο κ. Μολοχίδης, θα καταβάλλει προσπάθειες για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας του συλλόγου σε όλους τους τομείς καθώς και στην προώθηση των Ελληνικών και Ποντιακών ιδεωδών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *