«Η ΝΔ στηρίζει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Η κ. Ολγα Κεφαλογιάννη. Φωτογραφία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI.

«Η ΝΔ στηρίζει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ»
Επίσκεψη στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Γήπεδο της Τούμπας πραγματοποίησε την Πέμπτη η Υπεύθυνη για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός κα. Ολγα Κεφαλογιάννη.
Την κα. Κεφαλογιάννη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Ακης Μπεκιάρης, ενώ στη συζήτηση παρίστατο, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο νομικός κ. Χρήστος Παπαθωμάς, ο οποίος μίλησε για τα τεχνικά κομμάτια του έργου της νέας Τούμπας.
Στην περίπου μίας ώρας συνάντηση, οι εκπρόσωποι του Α.Σ. ΠΑΟΚ έκαναν γνωστή την πρόταση της οικογένειας του ΠΑΟΚ να κτιστεί νέο γήπεδο στον ίδιο χώρο με το σημερινό και πως αυτό το γήπεδο για να γίνει ασφαλές, μοντέρνο και σύμφωνο με τις σύγχρονες προδιαγραφές της UEFA, θα πρέπει να παραχωρηθούν τα στρέμματα που ανήκουν στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης του περιβάλλοντος χώρου του Γηπέδου της Τούμπας, τα οποία πλην του ΠΑΟΚ, ουδεμία χρησιμότητα μπορούν να έχουν για κανέναν, ενώ επίσης τονίστηκε ότι όλη η επένδυση θα καλυφθεί οικονομικά από την οικογένεια Σαββίδη.
Παράλληλα, τονίστηκε στην κα. Υπουργό ότι η παραχώρηση θα αφορά τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ερασιτεχνικό σωματείο και ουσιαστικά θα αφορά τη βελτίωση του επιπέδου της αθλητικής ζωής όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.
Για την συνάντηση με τον Κατσαρή μίλησε η Ολγα Κεφαλογιάννη μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον ΑΣ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το θέμα του γηπέδου είπε: «Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη του σωματείου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκα για τα σχέδια κατασκευής της νέας Τούμπας. Είναι ένα αναγκαίο έργο και ένας ώριμος σχεδιασμός από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Η Κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε πράξεις και να αφήσει τις υποσχέσεις. Η Πολιτεία δεν χαρίζει, η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει και να βοηθάει. Γι’ αυτό και η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό όλων των γηπέδων όλων των ομάδων, όπως αυτό που θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ που θα είναι διεθνών προδιαγραφών. Ενα έργο που θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών της Θεσσαλονίκης».
Συνέχισε λέγοντας: «Οπως είπα και προηγουμένως η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού, όμως περιμένουμε και από την Κυβέρνηση να αφήσει τις ασάφειες και να προχωρήσει σε πράξεις. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την στήριξή μας».
Κλείνοντας, σε ερώτηση για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη, απάντησε: «Δεν έχω εικόνα για τις σχέσεις του Κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σαββίδη θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available