Αγνοείται ομογενής από τις 5 Μαΐου – Εκκληση βοήθειας εντοπισμού του

Ο 43χρονος Στέλιος (Στηβ) Ρούνης.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ. Δραματική έκκληση απευθύνει η οικογένεια 43χρονου ομογενούς από την περιοχή Σόμεντι, στο Μόντρεαλ, για τυχόν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Ο 43χρονος Στέλιος (Στηβ) Ρούνης έφυγε από το σπίτι του στο Σόμεντι στις 5 Μάϊου και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής, έγραψε το montreal.ctvnews.ca.

Η οικογένεια του ανησυχεί για την ασφάλεια και την ζωή του καθώς ο Στέλιος έχει διαγνωσθεί με διαβήτη και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Εν τούτοις, φεύγοντας δεν πήρε μαζί τα χάπια του. Η αδελφή του Αναστασία λέει ότι το πρωί της εξαφάνισης του το μόνο αφύσικο που συνέβη ήταν το γεγονός ότι έφυγε από το σπίτι για την δουλειά του γύρω στις 6 το πρωί και όχι στις 7.30 ή στις 8, όπως συνήθιζε.

Η ίδια προσθέτει ότι ο αδελφός της τής τηλεφωνούσε πολλές φορές στην διάρκεια της ημέρας. «Το έκανε για να δει πως είμαι και να μιλήσει στα παιδιά μου. Έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα παιδιά μου. Και αν επρόκειτο να καθυστερήσει την νύχτα θα τηλεφωνούσε οπωσδήποτε για να ενημερώσει την μητέρα μου. Εκείνη την ημέρα τίποτα από αυτά δεν συνέβη», λέει η αδελφή του 43χρονου.

Προσθέτοντας ότι ήταν ευδιάθετος τον τελευταίο καιρό πριν την εξαφάνισή του καθώς είχε ελέγξει το πρόβλημα του ζάχαρου στον οργανισμό του. Οι περίοικοι μιλούν για έναν ευγενικό άνδρα, με αγάπη για την οικογένεια του και ιδιαίτερα φιλικό.

Ο Στέλιος Ρούνης μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά, έχει ύψος 1.78 μ. και βάρος 120 κιλά. Έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έφυγε από το σπίτι του οδηγώντας το αυτοκίνητο του ένα Χόντα Σιβίκ χρώματος μαύρου, με πινακίδες της επαρχίας Κεμπέκ.

Όποιος έχει πληροφορίες μπορεί, ανωνύμως και εμπιστευτικά, να τηλεφωνεί στην γραμμή ενημέρωσης 450-662-INFO (4636) ή στο 911 αναφέροντας τον κωδικό του φακέλου LVL 170505 063.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *