Η ομογενειακή αλυσίδα εστίασης «Greek from Greece» εξαπλώνεται

Φωτογραφία: https://www.gfg-bakery.com/

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η αλυσίδα «Greek from Greece» (GFG) ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα εξαπλωθεί ανοίγοντας μια σειρά από νέα καταστήματα στη Νέα Υόρκη, κυρίως στην περιοχή του Λονγκ Αϊλαντ και στο Κονέκτικατ.

Συγκεκριμένα, από τα δέκα παραρτήματα που έχει έως τώρα θα φτάσει στα 41 και τα περισσότερα θα ανοίξουν με τη μορφή «drive-thru» δηλαδή να παραγγέλνει ο πελάτης μέσα από το αυτοκίνητό του και να τα παίρνει μαζί του.

Οπως δήλωσε ο διευθυντής και ιδιοκτήτης της Frasmart, Νταν Ρόου (Dan Rowe), της εταιρείας που προωθεί το φράντσαϊζ της επωνυμίας «το GFG αναγνωρίζει αυτή την εξάπλωση ως την μεγαλύτερη ευκαιρία στο χώρο της εστίασης. Η εταιρεία επένδυσε και εξαγόρασε άλλες ανταγωνιστικές αλυσίδες ώστε να τις μετατρέψει σε GFG» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Bakemag».

Το πρώτο GFG άνοιξε το 2017 και ακολούθησαν εννέα ακόμη παραρτήματα σε Μανχάταν και Νέα Ιερσέη ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο άνοιξε και στην Τάμπα της Φλόριδας, περιοχή όπου ζουν πολλοί Ελληνες. Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρίας μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να ανοίξουν 100 παραρτήματα.

Η αλυσίδα εξειδικεύεται στην αυθεντική ελληνική κουζίνα και το μενού περιλαμβάνει σπανακόπιτες, τυρόπιτες αλλά και αυθεντικά ελληνικά γλυκά όπως γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά κ.α. με υλικά και συνταγές από την Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available