Η πρώην σύζυγος του Πόρτερ τον κατακεραυνώνει σε άρθρο της

O Ρομπ Πόρτερ με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Ράινς Πρίμπους (δεξιά) στο Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου 2017. (AP Photo/Evan Vucci)

OYAΣΙΓΚΤΟΝ. Mε άρθρο της στην εφημερίδα «Washington Post» η πρώτη σύζυγος του πρώην πλέον συνεργάτη του Λευκού Οίκου, Ρομπ Πόρτερ περιγράφει τις βίαιες καταστάσεις που βίωσε στον γάμο της με αυτόν.

Η Κόλμπι Χόλντερνες (Colbie Holderness) αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι χρειάστηκε μεγάλη δύναμη για να φύγει από την γάμο της με τον Πόρτερ (με τον οποίο ήταν παντρεμένη για δύο χρόνια).

Η Χόλντερνες, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της ίδιας με το μάτι της να είναι εμφανώς πρησμένο από χτύπημα (το οποίο όπως ισχυρίζεται της το επέφερε ο Πόρτερ) λέει ότι η κακοποίηση που βίωσε επηρέασε τη ζωή της.

«Εφυγα μακριά από μια σχέση έχοντας μείνει ένα κουφάρι από το άτομο που ήμουν όταν πρωτομπήκα σε αυτή. Ωστόσο μου πήρε πολύ καιρό να συνειδητοποιήσω το τι επίπτωση είχε αυτή η συμπεριφορά σε εμένα» έγραψε χαρακτηριστικά.

«Τα θύματα είναι συχνά με αυτούς που τους κακοποιούν για μεγάλα διαστήματα. Τους παντρεύονται, εξαρτώνται οικονομικά από αυτούς, έχουν παιδιά με αυτούς. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιους είναι δύσκολο να φύγει. Σε τελική ανάλυση χρειάζεται δύναμη για να φύγεις και να κάνεις μια νέα αρχή».

«Οταν τελικά εγκατέλειψα τον Ρομπ για τα καλά, η αυτοπεποίθησή μου είχε τόσο καταστραφεί που φοβόμουν να στείλω βιογραφικά για δουλειές παρά μόνο για σερβιτόρα σε εστιατόρια. Μου πήρε χρόνια να ξανακερδίσω την επαγγελματική μου ζωή».

Επεσήμανε ότι η ίδια έβγαινε με τον Πόρτερ για περίπου τρία χρόνια και ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε δείξει βίαιο χαρακτήρα. Αυτό άρχισε μόνο όταν παντρεύτηκαν. Οι δυο τους χώρισαν το 2005.

Πάντως ο Πόρτερ, σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει τις καταγγελίες, δήλωσε σε υψηλόβαθμα στελέχη του Λευκού Οίκου ότι η πρώτη πρώην σύζυγος του Γκόλμπι Χόλντερνες είχε μελανιές στο πρόσωπό της, μετά από διαμάχη που είχαν σχετικά μ’ ένα βάζο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους κι ενώ βρίσκονταν για διακοπές στην Βενετία.

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι «η πρώην σύζυγός του, ήταν έτοιμη να πετάξει το βάζο στο πάτωμα κι ενώ οι δύο τους μάλωναν, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ τους» σύμφωνα με δύο πηγές που έλαβαν γνώση για την ενημέρωση που έκανε ο ίδιος.

Πόρτερ ισχυρίστηκε ότι η μελανιά στο μάτι της Χόλντερνες προκλήθηκε από την πτώση της κι ενώ μάλωνε μαζί του, ενώ αρνήθηκε ότι την χτύπησε ο ίδιος.

Επίσης, υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που οι δύο τους είχαν πιαστεί στα χέρια. Από την πλευρά της, η πρώτη σύζυγος του, δήλωσε στην εφημερίδα «The Daily Mail» ότι ο Πόρτερ την χτύπησε στο πρόσωπό της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available