Η AHEPA και το Γιόνκερ βράβευσαν τον Ηλία Τσεκερίδη

Από αριστερά οι Ελευθερία Τσεκερίδη, Βασίλειος Γκουρνέλος, Τομ Ντούσας, Γιάννης Παρλίτσης, Ηλίας Τσεκερίδης και Ευθύμιος Θεοτοκάς (εκπρόσωπος του Δημάρχου του Γιόνκερς). Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ηλία Τσεκερίδη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το 51ο Τμήμα της AHEPA του Γιόνκερς την Κυριακή 26 Νοεμβρίου παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο «Casaletto Ristorante» στο Ελμσφορντ της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο του οποίου βράβευσε τον Ηλία Τσεκερίδη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο ύπατος κυβερνήτης και ύπατος ταμίας της AHEPA, Τομ Ντούσας και Γιώργος Χωριάτης, αντίστοιχα, ο κυβερνήτης της AHEPA της Νέας Υόρκης Θεόδωρος Στάμας, ο πρώην ύπατος πρόεδρος AHEPA Νικόλαος Καρακώστας, καθώς επίσης και ο Ευθύμιος Θεοτοκάτος, εκπρόσωπος του δημάρχου του Γιόνκερς, ο οποίος του απένειμε τη διακήρυξη.

Από αριστερά οι Τομ Ντούσας, Τεντ Στάμας, Ηλίας Τσεκερίδης, Γιώργος Χωριάτης και Νικόλαος Καρακώστας. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Ηλία Τσεκερίδη.

Ο Ηλίας Τσεκερίδης έχει υπηρετήσει με πάθος την AHEPΑ και έχει διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης και της κοινότητας του Προφήτη Ηλία στο Γιόνκερς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *