Η «Kontos Foods» σε ταινία μικρού μήκους του BBC World News

O ιδρυτής της εταιρείας Ευριπίδης Κόντος. Φωτογραφία αρχείου: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το δίκτυο «BBC World News» την Τετάρτη θα προβάλει την ταινία μικρού μήκους για την ομογενειακή εταιρεία «Kontos Foods» με έδρα το Πέτερσον της Νέας Ιερσέης.

Ο Γουόρεν Στολ (Warren Stoll) διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον του «BBC World News» και τόνισε ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφασή τους να προβάλλουν το έργο της «Kontos Foods» έπαιξαν οι προσπάθειες του προέδρου της Στηβ Κόντου να εξαπλώσουν τα προϊόντα τους σε όλον τον Κόσμο.

Η ταινία, όπως επεσήμανε, θα προβληθεί σε διαφορετικές ώρες ανάλογα με τις ωρολογιακές ζώνες και ότι δεν μπορεί να δώσουν μια συγκεκριμένη ώρα. Οσοι δεν έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν στους δέκτες της τηλεόρασής τους μπορεί να την μαγνητοσκοπήσουν στο DVR.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο http://www.bbcamerica.com/channel-finder αφ’ ενός μεν για να δουν σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους, αφ’ ετέρου δε να ρυθμίσουν την μαγνητοσκόπησή της ταινίας.

Στιγμιότυπο από βράβευση του ζεύγους Κόντου από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Πάτερσον. Από αριστερά διακρίνονται οι Jamie Dykes, Jane Williams Warren Νάνσυ και Στηβ Κόντος και George Waitts. Φωτογραφία: James Savas – Kontos Foods

Η εν λόγω εταιρεία έχει αποσπάσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και το Βραβείο «Πίστη στο Πάτερσον» το οποίο απένειμε πρόσφατα το Εμπορικό Επιμελητήριο της μείζονος Περιοχής του Πάτερσον στο ζεύγος Στηβ και Νάνσυ Κόντου. Πρόκειται για το ανώτατο βραβείο του Επιμελητηρίου το οποίο απονεμήθηκε στο πλαίσιο του 109ου επισήμου δείπνου.

Το ζεύγος Κόντου βραβεύτηκε για την προσφορά τους στο Πάτερσον και το φιλανθρωπικό τους έργο.

H εταιρεία «Kontos Foods» έχει την έδρα το Πάτερσον της Νέας Ιερσέης. Ιδρύθηκε το 1987 από τον Ευριπίδη Κόντο και τα ηνία πλέον έχουν περάσει στον γιο του Στηβ Κόντο.

Ο Ευριπίδης και ο Στηβ, όπως αναφέρει συχνά ο Ευριπίδης Κόντος κομίζουν οι δυο μαζί 100 χρόνια εμπειρίας στην βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία έχει υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής πίτας και φύλλου, σπανακόπιτας, τυρόπιτας, μπακλαβά και προσφέρει εργασία σε πάνω από τριακόσιους εργαζομένους.

Η εταιρεία παράγει πενήντα διαφορετικά είδη πίτας τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πολυεθνικού μωσαϊκού της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης.

Τα προϊόντα της ένεκα της διορατικότητας του Στηβ Κόντου έχουν κατακτήσει τις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ της Αμερικής και έχουν προ πολλού επεκταθεί στην Ευρώπη και στην Ασία.

Η εταιρεία εισάγει και διανέμει στην αμερικανική αγορά προϊόντα από την Ελλάδα και την Κύπρο. Καταλυτικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση έχει παίξει η συμμετοχή της εταιρείας σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις τροφίμων που διοργανώνονται στην Αμερική, στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.

Η «Kontos Foods» είναι γνωστή στην ομογένεια όχι μόνο λόγω των προϊόντων της, αλλά και λόγω της κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης του Ευριπίδη και του Στηβ Κόντου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available