Θέατρα

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )

Το θέατρο με την ονομασία των Σκοπίων συνεχίζεται. Απλά τελείωσε η μία παράσταση, το όνομα της «Μακεδονίας» χαρίσθηκε χωρίς αναστολές και συνειδησιακούς ελέγχους κι όλα αυτά τα πολύμηνα πήγαινε έλα Κοτζιά-Τσίπρα και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων, ήταν απλώς προς το «θεαθήναι» ή αν προτιμάτε στάχτη στα μάτια, που λέει ο σοφός λαός μας.

Κι έτσι πια από τούδε και εφεξής θα είναι, τα Σκόπια θα λέγονται και υπό πάντων θα γινώσκονται  ως «Βόρεια Μακεδονία», γιατί βλέπετε θα υπάρχει και η Νότια. Τι κι αν ξεσηκώθηκε ο ελληνικός λαός;

Τι κι αν έστειλε μηνύματα ηχηρά η Ομογένεια προς τους εντολοδόχους διεκπεραιωτές της δύσμοιρης Ελλάδος, διότι περί αυτών πρόκειται. Εκείνοι όντες υποτακτικοί αλλότριων δυνάμεων και συμφερόντων  έκαναν υπακοή κι έτσι βγήκε ο Τσίπρας και ανακοίνωσε προς πάσα κατεύθυνση πως τελειώσαμε και τη «Μακεδονία». Καθαρές κουβέντες αυτό έγινε όσο κι αν προσπαθούν να επιδίδονται σε στροβιλισμό και παραφθορά όρων, εννοιών και λέξεων. Η χώρα μπαίνει σε περιπέτεια θαρρώ.

Βέβαια, το θέατρο συνεχίζεται με τον συνέταιρο Καμμένο με το όνομα να απειλεί και να βρυχάται ότι δεν θα ψηφίσει την συμφωνία Τσίπρα-Κοτζιά στη Βουλή. Εχει διορατικότητα ο Καμμένος, διότι στην επόμενη Βουλή θα είναι αλλιώς τα πράγματα. Καημένη Ελλάδα σε ποιων τα χέρια έχεις πέσει!

Θ.Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available