Θέμα χρόνου η αποχώρηση Διούδη

Ο Σωκράτης Διούδης (Ευρωκίνηση).

Ειλημμένη δείχνει να είναι τις τελευταίες μέρες η επιθυμία του Σωκράτη Διούδη να αποχωρήσει με την διοίκηση της ΠΑΕ Αρης να βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.
Την υπόθεση έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ο Θοδωρής Καρυπίδης και με την επιστροφή του στην Ελλάδα, πιθανότατα από σήμερα, να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας θα πουληθεί, καθώς ο Αρης παρέμεινε στη Φούτμπολ Λιγκ, με τον Παναθηναϊκό να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, παρότι ακόμα δεν έχει «αδειάσει» η θέση, καθώς αναζητείται η «χρυσή τομή» αποδέσμευσης του Λουκ Στιλ.
Υπενθυμίζουμε, πως αν τελικώς ο Διούδης πουληθεί, που είναι και το ενδεχόμενο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη μορφή παραχώρησης, ο Αρης θα πρέπει να καταβάλλει το 35% του ποσού που θα βάλει στα ταμεία του στην Κλαμπ Μπριζ.

Ηταν ο όρος για να τον αφήσει ελεύθερο ο βελγικός σύλλογος, πέρσι το καλοκαίρι και να έρθει στον Αρη.
• Συνεχίζεται η διαδικασία της εκκαθάρισης του ρόστερ του Αρη εν όψει της νέας σεζόν και μετά τους Πίτου Γκαρσία και Νίκο Καράμπελα, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ο λόγος για τον Στάθη Ταυλαρίδη που αναμένεται να συναντηθεί με τον Θεόδωρο Καρυπίδη μόλις αυτός γυρίσει στην Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να λυθεί το συμβόλαιο του που έχει ισχύ μέχρι το τέλος της ερχόμενης σεζόν.

Γιώργος Ζαχαριάδης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *