Θανατηφόρο δυστύχημα στο Νιου Χαμσάιρ για την Pamela Sigalos

Φωτογραφία αρχείου (AP Photo/Bebeto Matthews)

ΝΑΣΟΥΑ. ΝΙΟΥ ΧΑΜΣΑΪΡ. Τραγικό θάνατο βρήκε η Πάμελα Σιγαλού (Pamela Sigalos), 68 ετών, από την πόλη Λόντοντερι του Νιου Χαμσάιρ.

Η άτυχη γυναίκα οδηγούσε το ημιφορτηγό της τύπου «Toyota Tacoma» το πρωί της Τρίτης, πάνω στον αυτοκινητόδρομο 3, νότια, ο οποίος είναι γνωστός και ως Everett Turnpike.

Βγήκε στην έξοδο 1 στην περιοχή της πόλης Νάσουα του Νιου Χαμσάιρ και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτρισμού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες και η Πυροσβεστική είχε ήδη εκπνεύσει.

Η έξοδος έκλεισε επί τέσσερις ώρες, ενώ δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση διότι πρόκειται για κεντρική οδική αρτηρία και διασταύρωση με τη Λεωφόρο Spit Brook η οποία συνδέει τη Νάσουα με το μεγάλο συγκρότημα πολυκαταστημάτων γνωστό ως Pheasant Lane Mall.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, ο δρόμος ήταν στεγνός χωρίς πολλή κυκλοφορία, πράγμα το οποίο εντείνει την εξήγηση ότι είτε η άτυχη Πάμελα Σιγαλού αντιμετώπισε κάποιο έκτακτο περιστατικό υγείας, είτε μιλούσε σε κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικές αρχές έκαναν έκκληση από τα Μέσα Ενημέρωσης προς τους πολίτες, ιδιαίτερα εκείνους που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή του δυστυχήματος, να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available