Θα ψαχτεί για «AEK TV», αν…

Ο Δ. Μελισσανίδης.

Την πρόθεση της να αποχωρήσει από το Nova, εφόσον επαληθευτεί η φημολογία της εξαγοράς της από τον Βαγγέλη Μαρινάκη διαρρέει η ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Η «Ενωση» έχει συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι μέχρι το τέλος της σεζόν και εξετάζει την προοπτική να ακολουθήσει έναν δρόμο ανάλογο με εκείνον του ΠΑΟΚ, εφόσον ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού γίνει ιδιοκτήτης του καναλιού.

Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο στους «κιτρινόμαυρους» το οποίο δεν είναι τωρινό. Το δουλεύουν καιρό. Οχι ακριβώς στη μορφή του «PAOK TV», αλλά υπάρχει προεργασία. Μάλιστα, αυτή έχει γίνει σε συνεργασία με τη Nova, αφού στο «Δικέφαλο» εξέταζαν το ενδεχόμενο να βγάλουν ένα καθημερινό πρόγραμμα 6-8 ωρών με εκπομπές, διάφορα θέματα της επικαιρότητας του συλλόγου και ειδικά show πριν και μετά τα παιχνίδια.

Το συγκεκριμένο πλάνο θα ενεργοποιηθεί βέβαια μετά το Μάιο, όταν και ολοκληρώνεται το τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπάρχει και εφόσον η ΑΕΚ δεν βρει κάποιο άλλο καλύτερο deal με κάποιο άλλο κανάλι. Δεδομένα εάν τα παραπάνω συμβούν, οι «κιτρινόμαυροι» θα τρέξουν τις διαδικασίες, χωρίς όμως να είναι η ξεκάθαρη η μορφή που θα υπάρχει. Περισσότερο, η διαρροή για το «AEK TV» έγινε για να δείξει η «Ενωση» ότι είναι αποφασισμένη να φύγει από τη Nova σε περίπτωση που εξαγοραστεί από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Εξάλλου, στην ΑΕΚ υπάρχει η πεποίθηση ότι σε ένα τέτοιο εγχείρημα, τα κέρδη μπορούν να είναι σημαντικά αυξημένα, λόγω των επιμέρους διαφημιστικών και χορηγικών συμφωνιών, τις οποίες θα χειρίζεται από μόνος του ο σύλλογος. Χρήματα που θα προστεθούν σε εκείνα που θα εισρέουν από τα επιμέρους pay per view, ή τα πακέτα συνδρομών που θα εμφανίσει στην αγορά η ομάδα.

Θα πρέπει να έχουμε επίσης στο μυαλό μας ότι ένα τέτοιο εγχείρημα, θα καταστεί πολύ πιο δελεαστικό διαφημιστικά και χορηγικά, όταν η «Ενωση» θα εισέλθει στο δικό της γήπεδο, εκεί που πολλοί «ισχυροί» επιχειρηματίες θα θελήσουν να κλείσουν θέση για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Με διαφήμιση, χορηγίες και «καπάρωμα» των τηλεοπτικών πινακίδων, οι τιμές των οποίων θα είναι ιδιαίτερα… αλμυρές. Αυτές πάντως είναι μόνο κάποιες σημαντικές παράμετροι, καθώς στην ΑΕΚ λένε ότι υπάρχουν κι άλλα κρυφά χαρτιά.

Εν τω μεταξύ, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φρανθίσκο Ζεράλδες, παρότι υπήρξε έντονη φημολογία για άμεση διακοπή του δανεισμού του από την ΑΕΚ μετά το «διαζύγιο» με τον Μιγκέλ Καρντόσο, βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου. Ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται στα πλάνα του Ελληνα τεχνικού για τους επόμενους αγώνες. Αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως ο Ζεράλδες θα ξεκινήσει ως βασικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στη θέση που παίζει ο Πέτρος Μάνταλος. Ο 24χρονος χαφ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει και ο ίδιος να αποδείξει πως άξιζε να αγωνιστεί στην «Δικέφαλο», δημιουργώντας… ευχάριστο πονοκέφαλο στον Κωστένογλου για τα επόμενα ματς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available