Θ. Παπαδόπουλος: Θα βοηθήσουμε τον Αρη

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Νικ Σακίεβιτς στην σουίτα του «Κλεάνθης Βικελίδης» στην διάρκεια του αγώνα του Αρη με τον Παναιγιάλειο. (φωτογραφία Ευρωκίνηση)

Την υπόσχεση ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο άμεσος συνεργάτης του Νικ Σακίεβιτς θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τον Αρη, έδωσε ο ομογενής επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ, Θανάσης Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος βρέθηκε την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρακολούθησε μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και τον Ν. Σακίεβιτς τον αγώνα των «κίτρινων» κόντρα στον Παναιγιάλειο.

«Υποσχεθήκαμε ότι θα βοηθήσουμε την ομάδα και εγώ και ο Νικ (σ.σ. Σακίεβιτς) σαν χορηγοί. Αυτό βασικά είμαστε τώρα. Οσο μπορούμε θα βοηθάμε και αν προκύψει κάτι καλύτερο, θα το δείξει το μέλλον», είπε ο Θ. Παπαδόπουλος που όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο εμπλοκής του στα διοικητικά του Αρη, τόνισε:

«Βασικά εγώ συνήθως εμπλέκομαι. Αλλά και ο Νικ ο οποίος είναι ένας γίγαντας του ποδοσφαίρου, θα εμπλακεί πιο πολύ από εμένα».

Κατά τα άλλα την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την Τρίτη (17/4) ο Δημήτρης Ανάκογλου για να υποβληθεί στην τρίτη μέσα σε διάστημα ενός έτους, επέμβαση στο γόνατό του. Το συμβόλαιο του 27χρονου μέσου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, ωστόσο οι υπεύθυνοι των «κίτρινων» θέλοντας να δείξουν την συμπαράσταση προς το πρόσωπό του έχουν αποφασίσει σύμφωνα με πληροφορίες να προχωρήσουν στην ανανέωσή του.

Κατά τα άλλα ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία του Αρη για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στις προπονήσεις επανήλθε ο Παυλίδης ενώ εκτός προγράμματος έμεινε ο Μπούρμπος που ταλαιπωρείται από ίωση. Την Τρίτη οι «κίτρινοι» έχουν ρεπό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available