Ιατρική αμέλεια καταγγέλλουν συγγενείς θύματος της γρίπης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Οι συγγενείς του 34χρονου που πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, συνεπεία γρίπης, υπέβαλαν στην Αστυνομία καταγγελία για «πιθανή ιατρική αμέλεια» που οδήγησε στο θάνατο του αγαπημένου τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Πέμπτης οι συγγενείς του 34χρονου από τη Λάρνακα, μετέβησαν στο ΤΑΕ της πόλης και προέβησαν σε επίσημη καταγγελία για «πιθανή ιατρική αμέλεια».

Πληροφορίες που μετέδωσε το ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο 34χρονος είχε επισκεφθεί το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας την περασμένη εβδομάδα με συμπτώματα γρίπης, ενώ μετέβη στο Νοσοκομείο και την περασμένη Κυριακή με συμπτώματα καταπόνησης.

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου ο 34χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο απεβίωσε χθες γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Παράλληλα με την καταγγελία στην Αστυνομία, ο Υπουργός Υγείας, ανακοίνωσε, την Πέμπτη, ότι ζήτησε από λειτουργούς του Υπουργείου τη σύνταξη έκθεσης γεγονότων, για ότι αφορά το θάνατο του 34χρονου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available