Κέρκυρα: Μια οικογένεια στη φυλακή… 12 άτομα πίσω από τα «κάγκελα»

Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση/Τατιάνα Μπόλαρη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πονοκέφαλος για την αστυνομική διεύθυνση Κερκύρας είχε γίνει εδώ και χρόνια, μία οικογένεια Ρομά, με τις συνεχείς διαρρήξεις σε κατοικίες και καταστήματα, επεσήμανε ο δημοσιογράφος του Corfutvnews.gr, κ. Διονύσης Μάμαλος.

Σύμφωνα τα στοιχεία που ήρθαν στην δημοσιότητα, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη σπείρα για αρκετά χρόνια, είχε γίνει ο «φόβος και τρόμος» καθώς διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια καταστήματα και αυτοκίνητα, αφαιρώντας χρήματα, πολύτιμα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας και οικονομικής και συναισθηματικής για τους ιδιοκτήτες τους.

Σύμφωνα με την καλά «δεμένη» έρευνα των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, το χαρακτηριστικό της σπείρας αυτής που αποτελούνταν από μια οικογένεια (Πατέρας, Μητέρα, Παιδιά και λοιποί συγγενείς) ήταν το γεγονός ότι σε κάθε κλοπή δρούσαν με διαφορετική σύνθεση.

Ενα ακόμα χαρακτηριστικό τους ήταν, ότι προσπαθούσαν να «ξεφορτωθούν» τα κλοπιμαία αμέσως σε κατάστημα το οποίο δέχεται χρυσά κοσμήματα, έναντι χρηματικών ποσών και γι’ αυτό τον λόγο συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του.

Η υπόθεση αυτή είχε «άδοξο» τέλος για την συγκεκριμένη οικογένεια, καθώς μετά την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου, οδηγήθηκαν στην φυλακή με βαριές ποινές φυλάκισης 12 άτομα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available