«Καίει» η αδειοδότηση

(φωτογραφία: Ευρωκίνηση).

Τα όσα έγιναν στην Τούμπα και η διακοπή του πρωταθλήματος φυσικά και επηρεάζουν και τον Παναθηναϊκό αλλά οι «πράσινοι» έχουν τον δικό τους… νταλκά. Και λέγεται, αδειοδότηση. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σύμφωνα με πληροφορίες η εξασφάλιση της άδειας είναι στο 50-50. Γι αυτό εντός των επόμενων ωρών θα συναντηθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου με τον επικεφαλής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργο Δημητρίου. Οπως αναφέρει η LiveSport ο Δημητρίου έχει ήδη ενημερώσει τα στελέχη του «τριφυλλιού» για τα προβλήματα και τις ελλείψεις του φακέλου. Ετσι στον Παναθηναϊκό καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να διευθετήσουν κάθε εκκρεμότητα, καθώς γνωρίζουν ότι ο Δημητρίου είναι τυπικός ως προς τις προϋποθέσεις για την αδειοδότηση.

Το πιο μεγάλο αγκάθι του Παναθηναϊκού είναι ο Γενς Βέμερ και η εκδίκαση της προσφυγής του την Τετάρτη. Ο Βέμερ αξιώνει 530.000 ευρώ. Πριν από λίγο καιρό τού είχε γίνει μία πρόταση για ένα πολύ μικρό ποσό, την οποία και αρνήθηκε. Η πλευρά του παίκτη δεν δέχεται διακανονισμό, και θέλει ένα σημαντικό ποσό, 300-400 χιλιάδες ευρώ, για να κάνει πίσω. Αλλά ούτε αυτά τα χρήματα υπάρχουν. Και μάλιστα, ο Παναθηναϊκός είχε δεσμευτεί ότι δεν θα ζητήσει νέα αναβολή και δεν θα του δοθεί κιόλας. Οπότε, αν, τελικά, εκδικαστεί η προσφυγή και ο σύλλογος τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, έχει διορία τριών ημερών για να δώσει τα λεφτά, αλλιώς την άλλη βδομάδα θα του επιβληθεί νέα αφαίρεση βαθμών και μετά υποβιβάζεσαι»!

• Η αναβολή του πρωταθλήματος έφερε αλλαγές στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Ηδη ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κατεβάσει ταχύτητα στις προπονήσεις, καθώς δεν υπάρχουν προγραμματισμένα παιχνίδια. Ετσι ο Εβρίτης τεχνικός θα ανακοινώσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αναμένεται άμεσα να κλείσει κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *