Και μη χειρότερα

(Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση).

Διερωτάται κανείς αν είναι δυνατόν αυτό που συνέβη, τα αναρχάκια που βαφτίστηκαν «Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας» επιχείρησαν να μπουν ακόμα και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο εξυπακούεται πως φρουρείται καλύτερα από οτιδήποτε άλλο.

Συνελήφθησαν είκοσι από αυτά τα συλλογικά αναρχάκια, προσήχθησαν στο δικαστήριο αλλά μην εκπλαγείτε αν δεν γίνει κάτι. Θα αφεθούν ελεύθερα, θα πιάσουν πάλι τις «συλλογικές» τους μπογιές και θα συνεχίσουν τα βαψίματα μέσα κι έξω από δημόσια κτίρια, πανεπιστήμια, υπηρεσίες κ.λπ., όπως το έχουν αναγάγει σε σκοπό ζωής.

Τούτη τη φορά τα «συλλογικά αναρχάκια» είχαν πάρει τους δρόμους και χτύπησαν την πόρτα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για να συμπαρασταθούν στον στυγνό εκτελεστή της εγκληματικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Κουφοντίνα με το όνομα. Συμπαραστέκονται λένε για την «απεργία πείνας του αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα, με όλα τα τεράστια σημαινόμενα και διακυβεύματα που περιέχει για το συμβολικό κύρος της κοινωνικής αντίστασης αλλά και των κατακτημένων με αγώνες δικαιωμάτων για όλους, που πάλι απειλούνται».

Μάλιστα, καλά διαβάσατε, αυτά λένε κι έπειτα περιμένει κανείς προκοπή στη δύσμοιρη Ελλάδα από τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές.

Αραγε όλα αυτά τα αναρχάκια του «Ρουβίκωνα δεν εργάζονται»; Πώς ζουν; Πού ζουν; Τι τρώνε; Μήπως βλέπει κανείς ότι είναι εκκολαπτόμενοι Κουφοντίνες;

Θ.Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available