Κατέβαλε την εγγύηση και βγήκε από τη φυλακή ο Ντούλος

Ο Φώτης Ντούλος την Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2019, στο δικαστήριο του Στάνφορντ στο Κονέκτικατ. (Erik Trautmann/Hearst Connecticut Media via AP)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Φώτης Ντούλος (Fotis Dulos), εν διαστάσει σύζυγος της αγνοούμενης Τζένιφερ Ντούλου, πλήρωσε την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την Τρίτη. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο ομογενής και η μνηστή του, Μισέλ Τροκόνη (Michelle Troconis), δήλωσαν πως είναι αθώοι για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται σχετικά με την εξαφάνιση της μητέρας πέντε παιδιών από το Νιου Καναάν του Κονέκτικατ.

Ο Φώτης Ντούλος κατέβαλε ως εγγύηση το ποσό των 500.000 δολαρίων. Ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις, δήλωσε πως ο πελάτης του δεν είχε κάποιο κίνητρο για να προκαλέσει κακό στην σύζυγό του και ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ο Φώτης Ντούλος και η Μισέλ Τροκόνη είχαν συλληφθεί την 1η Ιουνίου με τις κατηγορίες της παραποίησης στοιχείων και παρεμπόδισης της έρευνας.

Η Τζένιφερ Ντούλου, 50 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά στις 24 Μαΐου να οδηγεί το αυτοκίνητό της, μάρκας «Chevrolet», στο Νιου Καναάν, όπως είχε αναφέρει η Αστυνομία. Αργότερα η Αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητό της κοντά σε ένα πάρκο, όχι μακριά από το σπίτι της στην πόλη του Κονέκτικατ.

Νέα ανακοίνωση της οικογένειας της Τζένιφερ Ντούλου

Την Τετάρτη, η οικογένεια της Τζένιφερ Ντούλου εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την εξαφάνιση της αγαπημένης τους:

«Η Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλου (Jennifer Farber Dulos), μητέρα πέντε παιδιών, κόρη, αδερφή, ξαδέρφη και φίλη αγνοείται πλέον από το Νιου Καναάν του Κονέκτικατ για πάνω από δύο εβδομάδες. Οι πόλεις του Νιου Καναάν, του Φάρμινγκτον και του Εϊβον ανταποκρίθηκαν στην εξαφάνιση της Τζένιφερ με ένα σταθερό ρεύμα αγάπης. Αυτές οι χειρονομίες κατανόησης και ευγένειας μάς έχουν βοηθήσει να προχωρήσουμε», διάβασε η εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας, Κάρι Λαφτ.
«Καθώς ο κύκλος των ειδήσεων ωθεί την ιστορία της εξαφάνισης της Τζένιφερ προς τα εμπρός, δεν θα πρέπει να χάσουμε το βλέμμα μας από το τεράστιο ανθρώπινο κόστος αυτής της τραγωδίας: πέντε παιδιά δεν έχουν δει τη μητέρα τους εδώ και 18 ημέρες».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available