«Κατσάδα» εισαγγελέα σε γιατρούς για το 5μηνο βρέφος

Ερευνα για το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικού αδικήματος σε σχέση με τις πρόσφατες ομοφοβικές και άλλες δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου που προκάλεσαν σάλο στην κυπριακή κοινωνία διέταξε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης (Φωτογραφία: Αρχείο ΓΤΠ).

ΛΕΥΚΩΣΙΑ (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Δεν στοιχειοθετείται οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα αναφορικά με την υπόθεση ρήξης παρθενικού υμένα σε 5μηνο βρέφος. Αυτό ανέφερε ο Γενικός Εισαγγελέας σε παρέμβασή του σε ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού “Σίγμα”

Ο Κώστας Κληρίδης ανέφερε ότι αυτή τη φορά, πέραν των συνήθων οδηγιών προς την Αστυνομία, αυτή την φορά έγιναν έντονες συστάσεις προς αποτροπή επανάληψης φαινομένων υπερβολικής ή αρνητικής δημοσιοποίησης πληροφοριών από ιατρικές υπηρεσίες ή άλλους. Ο Γενικός ξεκαθάρισε ότι δεν ρίχνει το φταίξιμο στα ΜΜΕ αλλά σε άλλους που διοχέτευαν πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος στον φάκελο που απέστειλε η Αστυνομία στη Νομική Υπηρεσία διαπιστώνεται κακοποίηση, όχι όμως και ποιος το προκάλεσε.

Συμπληρώνεται ότι δεν προκύπτουν στοιχεία εναντίον κανενός για το θέμα της ρήξης του παρθενικού υμένα στο 5μηνο κοριτσάκι και παραμένει μυστήριο το πώς προκλήθηκε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available