Κοσμοπόλιταν Λιγκ: Αυλαία με ελληνικό ντέρμπι

Ο Παγκύπριος στον τελικό του Κοσμοπόλιταν Λιγκ. Φωτογραφία: Παγκύπριος.

Πέφτει την Κυριακή (16 Δεκεμβρίου) η αυλαία της φθινοπωρινής σεζόν του Κοσμοπόλιταν Λιγκ και στην 1η Κατηγορία έχουμε ελληνικό ντέρμπι. Μπορεί το πρόγραμμα να είναι… φτωχό αλλά εμείς οι ομογενείς έχουμε πολύ μεγάλο παιχνίδι. Παγκύπριος – Δόξα την Κυριακή στις 5.00 το απόγευμα St. John’s University Belson Stadium. Οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά αλλά αυτά δεν μετράνε στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ο πρωταθλητής χειμώνα Παγκύπριος πάει για μία ακόμα νίκη προκειμένου να «κλείσει» τη σεζόν με +3 από τους Cedar, ενώ η Δόξα θέλει να βελτιώσει τη θέση και να ξεφύγει από την τρίτη θέση από το τέλος. Ο,τι και να γίνει κερδισμένοι θα βγουν το ομογενειακό ποδόσφαιρο και οι ομογενείς που θα δουν το παιχνίδι.
• Παιχνίδι έχουν και οι «θρύλοι» της Δόξας. Την Κυριακή στις 6.00 το απόγευμα στο Herbert Lehman High School φιλοξενούνται από τους SC Eintracht Legends και είναι ευκαιρία για ελληνική νίκη αφού η αντίπαλος είναι προτελευταία στη βαθμολογία και μάλιστα χωρίς νίκη.

Μέγας Αλέξανδρος: Αυλαία με το… θηρίο
Με τον χειρότερο αντίπαλο κλείνει τη σεζόν ο Μέγας Αλέξανδρος. Για την κατηγορία Ανω των 30 η ελληνική ομάδα υποδέχεται την Κυριακή στις 10.00 το πρωί στο Van Buren High School την Between Rivers FC. Ο αντίπαλος είναι πρωτοπόρος με 22 βαθμούς σε 8 παιχνίδια, που σημαίνει ότι είναι αήττητος, απέναντι στον τρίτο από το τέλος Μέγα Αλέξανδρο…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available