Κοσμοπόλιταν Λιγκ: Γεμάτο αγώνες το Σαββατοκύριακο

Ο Γκρικ Αμέρικαν. Φωτογραφία: Γκρικ Αμέρικαν.

Γεμάτο το πρόγραμμα των ομάδων μας το Σαββατοκύριακο, σχεδόν, σε όλες, τις κατηγορίες του Κοσμοπόλιταν Λιγκ.
Στην πρώτη την αυλαία ανοίγει ο Γκρικ Αμέρικαν που αγωνίζεται το Σάββατο. Ο «Ιστορικός» παίζει στις 8.30 το βράδυ στο Randalls Island Field 70 φιλοξενούμενος των Central Park Rangers Whites, που προέρχονται από βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0.
Την Κυριακή τον… χορό ανοίγει στις 6.00 το απόγευμα η Δόξα ΝΥ που φιλοξενείται στο Randalls Island Field 75 από την NY Shamrock SC.
Και θα τον κλείσει ο Παγκύπριος που στις 8.00 το βράδυ στο «σπίτι» του το «St. John’s University Belson Stadium» θα κοντραριστεί με τους Γερμανούς της Zum Schneider FC 03.
• Την ίδια μέρα με τους «μεγάλους», Σάββατο, αλλά στις 6.30 η δεύτερη ομάδα του Γκρικ Αμέρικαν φιλοξενείται από την Central Park Rangers Whites.
• Τη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας θα κυνηγήσουν οι μικροί της Δόξας. Την Κυριακή στις 4.00 το απόγευμα τα «μαυαραετόπουλα» στο Randalls Island Field 75 θα παίξουν με την NY Shamrock SC.
• Τέλος για τους μικρούς την Κυριακή στις 6.00 θα αρχίσει το ματς του Παγκύπριου με την Zum Schneider FC 03 στο «St. John’s University Belson Stadium».
• Στην κατηγορία Μetro 1 ο νεοσύστατος Γκρικ Αμέρικαν παίζει την Κυριακή στις 9.00 το βράδυ στο Μετροπόλιταν Οβαλ κόντρα στην Ridgewood Romac SC.
• Ντέρμπι «αιωνίων» στην κατηγορία Ανω των 30. Την Κυριακή στις 7.00 το απόγευμα στο Μετροπόλιταν Οβαλ ο Γκρικ Αμέρικαν θα υποδέχεται τον Παγκύπριο. Μία γιορτή θα είναι ανάμεσα σε δύο αμιγώς ελληνικές ομάδες που θα έχουν να θυμηθούν πολλά.
• Στην κατηγορία των «Θρύλων» (Ανω των 39) ο Γκρικ Αμέρικαν παίζει στις 6.00 το απόγευμα στο Herbert Lehman High School φιλοξενώντας την NY Shamrock SC Legends, ενώ στις 4.00 στο Bush Terminal Piers Park οι «θρύλοι» της Δόξας παίζουν με τους γηπεδούχους Manhattan Kickers Legends.

Μέγας Αλέξανδρος
Για το «2 στα 2» και μάλιστα εκτός έδρας θα παίξει την Κυριακή στις 10.00 το πρωί ο Μέγας Αλέξανδρος. Η ομογενειακή ομάδα φιλοξενείται στο Randalls Island Field 91 από την Central Park Rangers Orange και μετά το «διπλό» στην Central Park Rangers Grays θέλει ακόμα ένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available