Κοσμοπόλιταν Λιγκ: Επιστροφή στη δράση

Οι «θρύλοι» της Δόξας ΝΥ. Φωτογραφία: Δόξα ΝΥ

Επιστροφή στο πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή του Κυπέλλου και οι ομάδες μας έχουν σημαντικούς αγώνες, από τους οποίους θέλουν, φυσικά, τη νίκη, αλλά συνοδευόμενη με καλή απόδοση και πολλά γκολ. Μάλιστα και οι τρεις ομάδες μας στην «μεγάλη» κατηγορία μπορούν να φέρουν στην Ομογένεια το «3 στα 3».
Χρονικά πρώτη στη «μάχη» πέφτει η Δόξα. Το Σάββατο στις 8.00 το βράδυ στο Tibbet Brook Park Field 3 αντιμετωπίζει τη γηπεδούχο Lansdowne Yonkers FC. Μία ομάδα που δεν θυμίζει σε τίποτα το «θηρίο» και αυτό φαίνεται από τη μία νίκη σε 5 αγώνες.

Την Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι ο Γκρικ Αμέρικαν με τον αέρα του 3-0 επί του Παγκύπριου για το Κύπελλο αγωνίζεται στο Laurel Hill Park Field 1 φιλοξενούμενος των Hoboken FC 1912. Ντέρμπι το παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με τον «Ιστορικό» να θέλει «τρίποντο» για να πλησιάσει στην 4άδα.
Τέλος την Κυριακή, στις 8.00 στο Randalls Island Field 75 ο Παγκύπριος κοντράρεται με την Central Park Rangers Whites. Ευκαιρία για ξέσπασμα και για πολλά γκολ από την ελληνική ομάδα αφού παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο.
• Στις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου στο Tibbet Brook Park Field 3, το πρόγραμμα για τη Δόξα θα ανοίξει η δεύτερη ομάδα με την αντίστοιχη των Lansdowne Yonkers FC.

• Την Κυριακή στο ελληνικό πρόγραμμα θα ανοίξει η δεύτερη ομάδα του Γκρικ. Στις 10.00 η ομάδα που φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας παίζει στο Laurel Hill Park Field 1 φιλοξενούμενος των Hoboken FC 1912.
• Επίσης την Κυριακή αλλά στις 6.00 το απόγευμα η δεύτερη ομάδα του Παγκύπριου παίζει στο Randalls Island Field 75 με την Central Park Rangers Whites, σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι αφού ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερα ισχυρός.
ΜΕΤΡΟ: Στην κατηγορία Metro 1 ο Γκρικ Αμέρικαν αγωνίζεται την Κυριακή στις 8.00 το βράδυ με την Mola SC MOLAMERICA στο Metropolitan Oval. Σχεδόν ισοδύναμες οι ομάδες με τον «Ιστορικό» να προσπαθεί για τη νίκη.

• Στην κατηγορία Ανω των 30 την αυλαία ανοίγουν την Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι Μέγας Αλέξανδρος και Παγκύπριος. Ο Μέγας Αλέξανδρος φιλοξενεί στο Flushing Memorial High School την Between Rivers FC που είναι πρωτοπόρος στη Δύση, ενώ ο Παγκύπριος παίζει στο Randalls Island Field 75 φιλοξενούμενος της
Manhattan Kickers PREMIER ουραγός στην Ανατολή.
Και ο Γκρικ Αμέρικαν στις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής φιλοξενεί στο Metropolitan Oval την NY Shamrock SC Over-30 στο ντέρμπι 1ης-2ης θέσης της Ανατολής.
• Τέλος στην κατηγορία «Θρύλων» ο Γκρικ Αμέρικαν ανοίγει την Κυριακή. Στις 12.00 το μεσημέρι παίζει στο Bush Terminal Piers Park κόντρα στην Barnstonworth Rovers Veterans, ενώ στις 6.00 το απόγευμα η Δόξα υποδέχεται την Barnstonworth Rovers Old Boys στο Herbert Lehman High School.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available