Κοσμοπόλιταν Λιγκ: Μεγάλα παιχνίδια

Ο Γκρικ Αμέρικαν. Φωτογραφία: Γκρικ Αμέρικαν.

Μία ιδιαίτερη αγωνιστική η 4η για τις ομάδες μας στην 1η κατηγορία του Κοσμοπόλιταν Λιγκ. Και οι τρεις ομάδες μας δίνουν δύσκολους αγώνες – ντέρμπι με ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις. Με τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους, Γκρικ Αμέρικαν και Παγκύπριος να ρίχνονται -χρονικά- μαζί στη μάχη, το Σάββατο στις 8.00 το βράδυ.
Ο «Ιστορικός» φιλοξενείται στο Randalls Island Field 70 από την NY Shamrock SC που και φέτος είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα και ήδη είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Ο Παγκύπριος, παίζει κι αυτός εκτός έδρας, στο Tibbet Brook Park Field 3 με τους Lansdowne Yonkers FC. Οι Yonkers δεν ξεκίνησαν καλά και ήδη η αρμάδα του Μαστροκυριάκου τους έχει μία 4άρα και αποκλεισμό από το US Open, αλλά μιλάμε για μία παραδοσιακά πολύ μεγάλη ομάδα που κάθε χρόνο κοντράρεται με τον Παγκύπριο για τον τίτλο.
Το πρόγραμμα κλείνει η Δόξα την Κυριακή στις 8.00 το βράδυ. Η ομάδα του Πολύκαρπου Γράφα φιλοξενεί στο Joseph F. Fosina Field την εκ των πρωτοπόρων Cedar Stars Academy που και φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατή.

Δεύτερες ομάδες
Ιδιες μέρες (Σάββατο και Κυριακή) αλλά δύο ώρες νωρίτερα (6.00 απόγευμα) αγωνίζονται οι δεύτερες ομάδες. Το Σάββατο ο Γκρικ Αμέρικαν παίζει στο Randalls Island Field 70 με την NY Shamrock SC Reserve στο ντέρμπι κορυφής της κατηγορίας.
Ιδια μέρα (Σάββατο) και ίδια ώρα (6.00) ο Παγκύπριος παίζει με τους Lansdowne Yonkers FC Reserve στο Tibbet Brook Park Field 3 στο ντέρμπι ουραγών.
Τέλος την Κυριακή (6.00) η Δόξα που είναι χωρίς βαθμό υποδέχεται τους Cedar Stars Academy Reserve στο Joseph F. Fosina Field.

Πανάθα USA: Δύσκολο παιχνίδι
Οχι μόνο οι ομάδες της 1ης κατηγορίας, αλλά και η Πανάθα USA στη 2η έχει πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζει την Κυριακή στις 4.00 το μεσημέρι στο Randalls Island Field 74 και υποδέχεται τους Manhattan Kickers. Η διαφορά τους φαίνεται και στον πίνακα της βαθμολογίας με τους «πράσινους» να είναι χωρίς βαθμούς και τους Kickers στη 2η θέση.
• Τα ίδια και για τη δεύτερη ομάδα της Πανάθας που παίζει το Σάββατο στις 2.00 το μεσημέρι πριν την πρώτη ομάδα.

Παλαίμαχοι
Πονηρά και αμφίρροπα παιχνίδια περιλαμβάνει το Κυριακάτικο πρόγραμμα για τους παλαιμάχους Ανω των 30 ετών.
Τον χορό θα ανοίξει ο Μέγας Αλέξανδρος. Στις 10.00 το πρωί φιλοξενεί στο Van Buren High School τους Manhattan Celtic Legends που πάνε σχετικά καλά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Στις 6.00 το απόγευμα ο Γκρικ Αμέρικαν από την κορυφή της Ανατολής φιλοξενεί στο Metropolitan Oval τους Central Park Rangers Orange που είναι δεύτεροι στον άλλο όμιλο και την ίδια ώρα στο Randalls Island Field 74 ο Παγκύπριος θα παίξει με τους Central Park Rangers Old Boys.

Τέλος στην κατηγορία Ανω των 39, αυτή των «θρύλων» ο Γκρικ Αμέρικαν παίζει την Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι με τους Barnstonworth Rovers Old Boys στο Bush Terminal Piers Park.
Και η Δόξα στις 8.00 το βράδυ υποδέχεται τους Cozmoz FC στο Herbert Lehman High School.

Μetro 1
Η 5η ομάδα του Γκρικ Αμέρικαν και νεοσύστατη αυτή του Μέτρο αγωνίζεται στις 8.00 το βράδυ της Κυριακής με το σχεδόν ισόβαθμό του Flushing FC στο Metropolitan Oval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available