Κωμωδία

Ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος στη Βουλή (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής των ΑΝΕΛ (τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της 7ης Φεβρουαρίου του 2019), είχε πει ότι θα ψήφιζε την Συμφωνία των Πρεσπών και θα παρέδιδε την έδρα του.

Τελικά την Συμφωνία την ψήφισε, αλλά ακόμα (τουλάχιστον μέχρι χθες) δεν είχε παραδώσει την έδρα του. Επισήμως, λέει ότι τον… παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, να περιμένει να ψηφίσει το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ (προσωπικά βέβαια δεν το πιστεύω αυτό, αλλά ας είναι).

Ο Καμμένος τώρα, που και άτεγκτος είναι σε θέματα ηθικής και παράλληλα θέλει πάση θυσία να… μπλοκάρει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ζήτησε από τον Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του προτού ξεκινήσει η ψηφοφορία για την εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα.

Ξέχασε βέβαια να πει ο μέχρι πρότινος συγκυβερνήτης του Αλέξη πως, αν παραιτηθεί ο Παπαχριστόπουλος, η έδρα πάει στον επόμενο επιλαχόντα, που δεν είναι άλλος από τον Τέρενς Κουίκ.

Ο οποίος Τέρενς τα έχει σπάσει προ πολλού με τον αρχηγό Πάνο και συνεχίζει να είναι εξωκοινοβουλευτικό μέλος της κυβέρνησης, απολαμβάνοντας τα ταξίδια του.

Επομένως, φωνάζει πράγματι ο Πάνος γιατί τον πήρε ο πόνος για την Μακεδονία;

Προφανώς και όχι.

Φωνάζει απλά για να κάνει σαματά. Εκλογές έρχονται, το κόμμα του είναι κολλημένο στο 1%, κάτι πρέπει να κάνει μήπως και μαζέψει καμιά ψήφο. Και όλοι οι υπόλοιποι να ανεχόμαστε όλη αυτή την κωμωδία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available