Κόσμος: Ολοταχώς για διπλό τελικό

Ο Αστέρας Νέας Υόρκης. Φωτογραφία: Αστέρας ΝΥ

Διάλειμμα από την Πρέμιερ Κατηγορία για τον Κόσμο/Ολυμπιακό Γιουνάιτεντ. Η ομογενειακή ομάδα παίζει την Κυριακή στις 4.00 το μεσημέρι στα ημιτελικά του McKim Cup με την NY Polet στο United Van Buren High School Field #1. Φυσικά ο στόχος είναι η νίκη που θα φέρει τον Κόσμο/Ολυμπιακό στον τελικό της 19ης Μαΐου απέναντι στον νικητή του άλλου ζευγαριού Glen Cove Avellino – NY Serbia.
• Μία μέρα νωρίτερα, Σάββατο στις 7.15 το απόγευμα παίζει η δεύτερη ομάδα του Κόσμου/Ολυμπιακού για το D1 Hertwig Cup. Η ομάδα της 1ης κατηγορίας παίζει στο Centereach Turf Field #1 με αντίπαλο την γηπεδούχο Port Jefferson 1, που ήταν και πρωτοπόρος του 1ου ομίλου.

Αστέρας ΝΥ: Θέλει αυλαία με νίκη
Πέφτει -με βάση το πρόγραμμα- η αυλαία στην 3η κατηγορία του Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ και ο Αστέρας Τρίπολης Νέας Υόρκης έχει μόνο έναν στόχο: Νίκη. Οι «Αρκάδες» την Κυριακή στις 5.00 το απόγευμα παίζουν με την South Jamaica Portuguese στο College Point Field #1 και φυσικά είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι South Jamaica Portuguese είναι στα χαμηλά της κατηγορίας και ο Αστέρας προέρχεται από «διπλό» επί των -μέχρι τότε- πρωτοπόρων Cosma Damiano και η ψυχολογία τους είναι στα ύψη.
Για τον Αστέρα θα είναι πολύ καλό τεστ εν όψει του μεγάλου στόχου της ομάδας που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου D3 Edwards. Ο Αστέρας παίζει στον τελικό της 19ης Μαΐου με τον νικητή του ζευγαριού Baisley United – SS Cosma Damiano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available