Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ: Φουλ το πρόγραμμα

(όρθιοι από αριστερά): Nako, Luniewski, Ορφανός, Laniado, Καραμήντζος, Villacis M., Πετρίδης Α, Βλάχος (βοηθός προπονητή), Λαγός Απόστολος (πρόεδρος). (Καθιστοί από αριστερά): Σαπουντζής Τ. (προπονητής), Weintein, Πετρίδης Τ., Λαδάς, Κρεμεζής. Φωτογραφία: Αστέρας ΝΥ.

Πλούσια τα ελέη στο Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ. Ολες οι ομάδες μας και στις τρεις κατηγορίες δίνουν αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον.
Αναλυτικά:

Κόσμος/Ολυμπιακός: Για τους 3 βαθμούς
Τρεις ακόμα βαθμούς στο… σακούλι του μπορεί να προσθέσει ο Κόσμος/Ολυμπιακός. Η «διπλή» ομογενειακή ομάδα αγωνίζεται την Κυριακή στις 2.00 το μεσημέρι στο Flushing Memorial High School Field #1 κόντρα στην NY Polet. Η αντίπαλος είναι προτελευταία και η ελληνική ομάδα μπορεί να την «καθαρίσει» και να πάρει τους βαθμούς της νίκης.
• Το βράδυ (8.15) της Παρασκευής (28.9) αγωνίζονται οι «μικροί» του Κόσμος/Ολυμπιακός και συγκεκριμένα στο Veterans Park – Selden Field #1 με την ισόβαθμη Port Jefferson 1.

Ντέρμπι ο Αστέρας GCC
Ενα πολύ δύσκολο πρωινό Κυριακής περιμένει τον Αστέρα GCC. Η περσινή πρωταθλήτρια παίζει στις 12.30 στο Randall’s Island Field #44 φιλοξενούμενη της BW Gottschee που με «3 στα 3»… πετάει στον όμιλο τους, της Δύσης.

Ευκαιρία για «τρίποντο»
Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για νίκη έχει η Λέρος ΝΥ, την Κυριακή. Στο College Point Field #1 στις 7.00 το βράδυ υποδέχεται την Real New York FC που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμούς και αν η ομάδα του Τάκη Ρίζου δεν έχει απουσίες αναμένεται να προσφέρει γκολ και θέαμα.

Εχει ντέρμπι ο Αστέρας ΝΥ
Με τον πρωτοπόρο της 3ης κατηγορίας παίζει ο Αστέρας ΝΥ. Οι «Αρκάδες» φιλοξενούν την Κυριακή στις 5.00 το απόγευμα στο College Point Field #1 την Guyana Jaguars Juniors. Ο αντίπαλος είναι στην 1η θέση με 7 βαθμούς, 4 περισσότερους από τον Αστέρα αλλά ο «γάτος» Τάσος Σαπουντζής έχει τον τρόπο να «ντοπάρει» τους παίχτες του για την νίκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available