Λουτσέσκου αντί Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παίρνει τη θέση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ (φωτογραφία: Ευρωκίνηση).

Ραγδαίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ με τον Σέρβο προπονητή Στανόγιεβιτς να αποχωρεί από τη θέση του και τον Ρουμάνο να αναλαμβάνει.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ήρθε σε επαφή με τον Ραζβάν Λουτσέκσου για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. 
Ολοκλήρωσε λοιπόν τη συνεργασία του με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και έδωσε τα χέρια με τον πρώην τεχνικό της Ξάνθης που θα υπογράψει για τρία χρόνια.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Στανόγεβιτς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ενημερώθηκε για τη λύση της συνεργασίας του με το «Δικέφαλο». 

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέκριναν ότι ο Σέρβος τεχνικός δεν είχε καταφέρει να βγάλει σημάδια προόδου στην ομάδα μετά από πενήντα μέρες προετοιμασίας, ενώ υπήρχε και μια δυσλειτουργία, πράγμα παράδοξο σε μια ομάδα με καλό ρόστερ και ποιοτικές προσθήκες. Παράλληλα του χρεώνουν ότι δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις ανάγκες και την φιλοσοφία του ΠΑΟΚ και ήδη έφτασε στο σημείο να αμφιβάλλει για τους υψηλούς στόχους, τους οποίους όμως πίστευε πριν υπογράψει!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ήδη στο δρόμο για Θεσσαλονίκη και έφτασε το απόγευμα για να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. 
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με το Σέρβο τεχνικό. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σ’ αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

Γιώργος Ζαχαριάδης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *