Λόγω νεροποντής

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη

Πτήση από το Βελιγράδι προς την Αθήνα προσγειώθηκε στη Σούδα, ενώ άλλες προσγειώθηκαν σε άλλους προορισμούς. Την ίδια ώρα σημειώθηκαν καθυστερήσεις σε πολλές πτήσεις προς την Αθήνα. Και όλα αυτά γιατί; Λόγω της ξαφνικής νεροποντής που σημειώθηκε χθες στην Αττική. Και μη χειρότερα.

• Ρουσφέτια μέχρι τέλους

Μαθαίνω ότι μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν να κλείσει η Βουλή, συνεχιζόταν ο χορός των ρουσφετολογικών μετατάξεων των εκλεκτών του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο μέσα στις τελευταίες 24 ώρες προτού διαλυθεί και επίσημα η Βουλή και ενώ ουσιαστικά ήδη βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και με την βούλα του νόμου, δημοσιεύθηκαν 58 μετατάξεις στη «Διαύγεια». Ηθικό πλεονέκτημα όχι αστεία.

• Το βιολί τους

Το βιολί τους οι Τούρκοι, οι οποίοι κατά τα άλλα θέλουν να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Χθες, σημειώθηκαν μαζικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά F-16 που έκαναν μάλιστα δύο φορές υπερπτήσεις πάνω από το Φαρμακονήσι, αλλά και πάνω από Αρκιούς και Λειψούς.

• Εκαψε και τον αστυνομικό

Δεν φτάνει που έκαψε τον εαυτό του, ο δραπέτης-τραγουδιστής φαίνεται πως καίει και έναν αστυνομικό. Το έγκλημα του τελευταίου είναι ότι εμφανίζεται σε μια φωτογραφία με τον 45χρονο δραπέτη Κωνσταντίνο Δαναό και η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να διατάξει διοικητική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν ο αστυνομικός γνώριζε τον 45χρονο, αν γνώριζε ότι εκείνη την περίοδο ο άνδρας ήταν δραπέτης ή εάν η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα της δραστηριότητας του 45χρονου ως τραγουδιστής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available