Μάνος: Η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos

Νέος πρόεδρος στον Παναθηναϊκό ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Και η αλλαγή έγινε. Από την Πέμπτη γνωρίζαμε ότι ο… διπλοθεσίτης στον Παναθηναϊκό, Γιάννης Αλαφούζος θα αφήσει το πόστο του προέδρου και θα κρατήσει αυτό του μεγαλομετόχου – επενδύτη και την Παρασκευή η αλλαγή έγινε. Ο κ. Αλαφούζος άφησε την προεδρική καρέκλα στον Μάνο Μαυροκουκουλάκη που ανέλαβε επίσημα την προεδρία (αλλά και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου) αντικαθιστώντας τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα παραμείνει ως μέλος και φυσικά θα εξακολουθήσει να είναι ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας και αυτός που θα παίρνει τις αποφάσεις.

Ο νέος πρόεδρος με την εμπειρία που έχει στο ποδόσφαιρο παρουσιάστηκε βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός θα διαπρέψει: «Το πόστο του Προέδρου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποτελεί τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Με την εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από τη θητεία μου σχεδόν σε όλες τις διοικητικές θέσεις στον Παναθηναϊκό, καθώς και από την πολυετή διαδρομή μου σε ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ και στα γήπεδα όλου του κόσμου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω το σύλλογο με όλες τις δυνάμεις μου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά με τις παναθηναϊκές δυνάμεις συστρατευμένες θεωρώ ότι η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα περιλαμβάνει επτά άτομα (αντί για δέκα) και θα έχει τριετή θητεία. Αποχώρησαν οι Στράτος Σωπήλης, Σάββας Παπαδόπουλος και Απόστολος Κασκάνης, με τον τελευταίο να παραμένει ως υπεύθυνος ασφαλείας.
Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου:
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Μάνος Μαυροκουκουλάκης
Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κωνσταντίνου
Μέλη: Γιάννης Αλαφούζος, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Γούναρης, Δημήτρης Μπαλτάκος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *