Μέλος της Ομοσπονδίας ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΝΥ

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης. Φωτογραφία: ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης.

Ενα ακόμα βήμα του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης για την ανάπτυξή του. Οπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος είναι και επίσημα μέλος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Μείζονος Νέας Υόρκης!!!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης: «Με μεγάλη χαρά από προχτές ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης είναι και επίσημα μέλος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Μείζονος Νέας Υόρκης!!!
Μέσω γενικής συνέλευσης γίναμε δεκτοί στην μεγαλύτερη οικογένεια της Νέας Υόρκης και αυτής της ομοσπονδίας η οποία έχει όλους σχεδόν του συλλόγους Ελλήνων εδώ στην Μεγαλούπολη, η οποία ομοσπονδία είναι από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές από όλο τον κόσμο… όχι μόνο στην Νέα Υόρκη αλλά και σε ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες!!!
Οι εκδηλώσεις της ομοσπονδίας είναι παρά πολλές με μεγαλύτερη φυσικά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου που διεξάγεται στην 5η Λεωφόρο στην καρδιά δηλαδή του Μανχάταν και της Νέας Υόρκης!!!
Φέτος η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου και στην οποία και θα λάβουμε μέρος σαν Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης και για πρώτη φορά σαν επίσημα μέλη αυτής της ομοσπονδίας!!
Φέτος επίσης και για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει κανένας καλεσμένος από την κυβέρνηση και από τους υπόλοιπους 300 της βουλής λόγω της κατάστασης που έχουν οδηγήσει την χώρα όπως και για την συμφωνία για το ‘πούλημα’ της Μακεδονίας μας και της ιστορίας μας, κάτι που μας βρίσκει απολύτως συμφώνους!!!
Συνεχίζουμε μόνο μπροστά
ONE NATION
ONE CITY
ONE TEAM
ONE FAMILY».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available