Μένει και του χρόνου στο Λιμάνι ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά συμφώνησε να παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό και σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ολυμπιακός θα κρατήσει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό του τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του την τρέχουσα σεζόν, Ματιέ Βαλμπουενά.
Οι Πειραιώτες ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον 35χρονο Γάλλο που θα φοράει και την σεζόν 2020-21 την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Βαλμπουενά έχει μέχρι στιγμής την φετινή περίοδο εξαιρετικά στατιστικά καθώς σε 27 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, «μετράει» 8 γκολ, 18 ασίστ!

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Βαλμπουενά επιτεύχθηκε πολύ γρήγορα καθώς και οι δυο πλευρές επιθυμούσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Μιλώντας στην κάμερα του MEGA, ο Βαλμπουενά αναφέρθηκε στη συμφωνία: «Εχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο. Κάναμε μία συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου μου για έναν χρόνο ακόμη, για να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ περήφανος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό».

Σε ερώτηση για την ηλικία του και για το πώς κατάφερε να μετατρέψει την αμφισβήτηση σε κίνητρο, ο Βαλμπουενά ανέφερε:

«Από την πρώτη στιγμή ήρθα εδώ για να τα δώσω όλα. Για να αγωνιστώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μας. Ξέρω ότι υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου, κυρίως για την ηλικία μου, αλλά και για τους τραυματισμούς που θα μπορούσε αυτό να σημαίνει. Ομως από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος πως θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα, πως τα έδινα όλα. Ελπίζω, λοιπόν, να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι θα συνεχίσω να τα δίνω όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Γάλλος δήλωσε διψασμένος για νέες επιτυχίες, λέγοντας:

«Πράγματι, είμαι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, σε πολύ καλή φόρμα, αισθάνομαι καλά, νιώθω πως αποδίδω καλά, νιώθω πως μέχρι στιγμής μπορώ να αντεπεξέλθω στα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ευτυχισμένος. Πιστεύω πως αυτό φαίνεται και μπορείτε να το δείτε και στο πρόσωπό μου, πως είμαι ικανοποιημένος, τα πηγαίνω πολύ καλά με την ομάδα, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, νομίζω πως μπορώ να συνεννοηθώ με όλο τον κόσμο, πιστεύω ότι έχει βρει εδώ μία νέα οικογένεια, στην οποία έχω ακόμη πολλά να προσφέρω».

Τέλος, έδωσε υπόσχεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και όλο τον Ολυμπιακό, αναφέροντας: «Θα κάνω τα πάντα για τον πρόεδρο, για τον προπονητή μας, για όλη τη διοίκηση, για όλους όσους με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να συνεχίσω, να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, αποδίδοντας το ίδιο καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available