Μήνυμα ενότητας από Ιβάν

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης Φωτογραφία: Ευρωκίνηση/ACTION IMAGES.

Ενωτικός ήταν ο Ιβάν Σαββίδης στο δείπνο της ομάδας στο κτήμα Δέδα, εκφράζοντας την στήριξή του στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τον Ράσβαν Λουτσέσκου.

Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» τόνισε πως στηρίζει τον Λουτσέσκο και ζήτησε από την ομάδα να… πεθάνει στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ομιλία του Σαββίδη:

«Σας καλώ να ξεχάσετε ότι άσχημο έχει γίνει μέχρι σήμερα. Δεν μπορούμε να ξαναβρούμε πράγματα που χάθηκαν και δεν έχει κανένα νόημα να μένουμε πίσω.

Είμαστε στην αρχή της χρονιάς και όλα μπορούν να διορθωθούν αν είμαστε όλοι μια οικογένεια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να σκέφτεται τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Χρειάζομαι ανθρώπους να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους και όλοι μαζί να βάζουν τις ικανότητές τους προς όφελος της ομάδας.

Ξέρω ότι ο κάθε ένας από εσάς, προπονητής, ομάδα και στελέχη είστε οι καλύτεροι στον τομέα σας στην Ελλάδα. Ομως οι καλύτεροι, δεν έχουν κάνει ακόμη την καλύτερη ομάδα.

Ολοι εμείς, εγώ και οι εργαζόμενοι είμαστε ουσιαστικά οι βοηθοί του προπονητή και των παικτών. 11 παίζουν αλλά 100 δουλεύουν για το κάθε παιχνίδι.

Είστε υποχρεωμένοι να πεθαίνετε για το πρωτάθλημα. Ή θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο.

Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή. Δεν μ’ άρεσε να τον έχω αντίπαλο και σίγουρα τον θέλω να εργάζεται για εμάς.

Ακόμη και στο ματς είδα παίκτες που πρώτα προσπαθούσαν να μην κάνουν λάθος και όχι να κερδίσουν το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ιδιαίτερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι ευλογημένος που η μοίρα με έφερε εδώ. Νιώστε το ίδιο και θα καταλάβετε στο τέλος τι έχετε πετύχει».

Τα ξαναείπαν

Εκτός Θεσσαλονίκης βρίσκεται πλέον ο Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο πριν αναχωρήσει φρόντισε να κάνει μία ακόμη συνάντηση με τους στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε αυτή, εκτός από τον πρόεδρο της ΠΑΟΚ, συμμετείχαν ο Λιούμπος Μίχελ, ο Ράζναν Λουτσέσκου, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Μάκης Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσαρόβα και ο Κυριάκος Κυριάκος.

Ο Σαββίδης ζήτησε να ξεκαθαριστεί πως ότι όλοι κατάλαβαν 100% όσα είπε χθες και κυρίως οι ποδοσφαιριστές. Μετά το τέλος της συνάντησης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναχώρησε.

Τον στηρίζει

Με τη φράση… «Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή. Δεν μ’ άρεσε να τον έχω αντίπαλο και σίγουρα τον θέλω να εργάζεται για εμάς», κατέστησε σαφές ότι παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, δεν τίθεται θέμα προπονητή για τον ΠΑΟΚ.

Στόχος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, είναι ξεκάθαρα να δημιουργήσει αίσθημα ασφάλειας στην τεχνική ηγεσία προκειμένου να εργαστεί απερίσπαστα για την βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα, ώστε να διορθώσει ο «Δικέφαλος» την βαθμολογική του θέση.

Ο Σαββίδης παρά την πίκρα του για την ισοπαλία στη Ριζούπολη, προσπάθησε να μεταδώσει σε όλους την αισιοδοξία του για το μέλλον, περιμένοντας αποτελέσματα από μια ομάδα που έχει κοστίζει πιο ακριβά από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα αλλά, δεν έχει καταφέρει ακόμα να το δείξει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Γιώργος Ζαχαριάδης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *