Μία «γαλανόλευκη»… Πανάθα USA

Μπορεί να φοράνε τα πράσινα της Πανάθα USA αλλά στην ομάδα υπάρχει πολύ έντονο το «γαλανόλευκο» στοιχείο, αφού όπως τόνισε ο Νικόλας Μπάρδης «στην ομάδα μας υπάρχουν 14 Ελληνόπουλα». Φωτογραφία: Πανάθα USA.

«Φέρτε μου μάτια να βλέπω την Πανάθα USA». Μπορεί οι παίκτες του Γκόρου να φορούσαν «πράσινα» αλλά ήταν «γαλανόλευκοι»… «Είμαι πολύ περήφανος. Φέτος έχουμε μία ομάδα με 14 Ελληνόπουλα. 14 Ελληνες παίκτες αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα και μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη με 2-0», είπε με καμάρι ο «ισχυρός άνδρας» της Πανάθα USA, Νικόλας Μπάρδης και συνέχισε: «Ενα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Πάντα έλεγα, γιατί το πίστευα ότι μπορούμε να έχουμε πολλά Ελληνόπουλα και να πάμε καλά στο Κοσμοπόλιταν Λιγκ. Λοιπόν το κάναμε, έχουμε πολλά Ελληνόπουλα και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά. Καλή σεζόν στη ομάδα μας και σε όλες τις ομάδες της Ομογένειας».

Ο προπονητής της Πανάθα USA Λέανδρος Γκόρος με τον Νικόλα Μπάρδη. Φωτογραφία: Πανάθα USA.

Και πως να είναι περήφανος ο κ. Μπάρδης αφού στην πρεμιέρα της 3ης κατηγορίας η ομάδα του κατέβηκε με 14 Ελληνες παίκτες, νούμερο που καμία άλλη ομάδα δεν έχει πλησιάσει. Και έφτασε και στην νίκη με 2-0 επί της NYPD Futbol Iliria, μία ομάδα που είναι πολύ έμπειρη με παίκτες που έχουν παραστάσεις από τα γήπεδα. Σκόρερς οι δύο… Κανακάρηδες, Κώστας και Αλέξανδρος. Ομως πρέπει να σταθούμε στη νίκη γιατί ήρθε με την ελληνική ομάδα να παίζει για 75 λεπτά με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κώστα Κανακάρη, στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα. Ακόμα και με δέκα παίκτες η Πανάθα ήταν πολύ καλή, έπαιξε πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο και ο Λέανδρος Γκόρος έβαλε τον τσαμπουκά και την στόφα του πρωταθλητή που πρέπει να έχει ομάδα με στόχους, γιατί φέτος η… γαλανόλευκη Πανάθα έχει στόχους.
Φωτογραφία: Πανάθα USA.

Φωτογραφία: Πανάθα USA.

«Οι παίκτες είναι πάρα πολύ χαρούμενοι, όχι μόνο για την πρώτη νίκη της ομάδας αλλά και γιατί έχουν πολύ καλή εικόνα για τον προπονητή μας, τον Λέανδρο Γκόρο που δουλεύει πολύ σκληρά να ετοιμάσει και να παρουσιάσει την ομάδα», τόνισε η «ψυχή» της ομάδας, Ηλίας Τσουκαντάς που απένειμε «τα εύσημα στον Νίκο Μπάρδη γιατί χωρίς τον Νίκο δεν θα υπήρχε καθόλου η ομάδα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available