Μαρκ Σιφναίος, ο πρώτος

Φωτογραφία: Ευρωκίνηση.

Ο Μαρκ Σιφναίος αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για την καλοκαιρινή περίοδο, υπό των μεταγραφικών περιορισμών που τους έχουν επιβληθεί. Ο Σιφναίος που είναι «δημιούργημα» του ολλανδικού ποδοσφαίρου, το οποίο άφησε πέρυσι τον Αύγουστο για την Ινδία, προκειμένου να ενσωματωθεί στους Καρέλα Μπλάστερς αρχικά και στην Γκόα μετά.
Στην Αθήνα αναμένεται το Σάββατο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και να αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Ολλανδία.

«Κόβουν» τον Κουρμπέλη
Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας αποφάσισαν να «κόψουν» τον Δημήτρη Κουρμπέλη από την αποστολή της ομάδας για την Ολλανδία. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» υπέστη θλάση στο τελευταίο σπριντ της προπόνησης της Δευτέρας, Μία θλάση που είναι δεύτερου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι μένει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 15 μέρες.
Οι πρώτες σκέψεις του «πράσινου» επιτελείου, είναι ο παίκτης να μην ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία, ώστε να μείνει στην Αθήνα και να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας. Βέβαια υπάρχει ένα σενάριο να μεταβεί στην Ολλανδία στα μέσα της προετοιμασίας, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Αντίθετα ο Φάνης Τζανδάρης έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available