«Μαύρα σύννεφα» για Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι πολύ πιθανόν να αγωνισθεί όπως και με τον Ατρόμητο στην αριστερή πλευρά της άμυνας της ΑΕΚ και στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». (φωτογραφία Ευρωκίνηση)

Η ισοπαλία (1-1) της ΑΕΚ με τον Κισσαμικό στα Χανιά για το Κύπελλο, απόρροια της προβληματικής εικόνας που «έβγαλε» ως ομάδα, έφερε ξανά στο προσκήνιο με μεγαλύτερη μάλιστα ένταση σε σχέση με την προηγούμενη φορά, θέμα παραμονής στον πάγκο της ομάδας της του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι υπεύθυνοι των «κιτρινόμαυρων» εμφανίζονται έντονα προβληματισμένοι από το γεγονός ότι ο Εβρίτης τεχνικός εξακολουθεί να μην μπορεί να «αναστήσει» αγωνιστικά τους παίκτες του με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να συνεχίζουν να παίζουν, άνευρα, άκεφα και χωρίς ενέργεια.

Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και κυρίως με την δυσαράσκεια που έχει συσσωρευθεί για τον 51χρονο Ουζουνίδη στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αναφορικά με τη σύνθεση που θα έχει ο πάγκος της «Ενωσης» το αμέσως προσεχές διάστημα. Πάντως το πιθανότερο σενάριο αυτή την στιγμή, θέλει την δοίκηση της ΑΕΚ να δίνει στον Μ. Ουζουνίδη μια τελευταία ευκαιρία να αναστρέψει την κατάσταση στο παιχνίδι που θα δώσουν την ερχόμενη Δευτέρα οι «κιτρινόμαυροι» με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Ο ίδιος ο Ουζουνίδης παραδέχτηκε ότι η ΑΕΚ δεν έκανε καλή εμφάνιση στα Χανιά ενώ εκτίμησε ότι η ομάδα θα παρουσιασθεί με άλλο πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΣ.

Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Μπακασέτας

«Εκλεισε» την Πέμπτη (10/1) το θέμα της παραμονής του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ με τον 25χρονο μέσο να υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2022.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Τ. Μπακασέτας, δήλωσε:

«Ηταν κάτι που το ήθελα πολύ να παραμείνω στην ΑΕΚ, θέλω να γίνω βασικός και στην Εθνική ομάδα. Τέλος καλό όλα καλά. Θέλω να ευχαριστήσω πρόεδρο για την εμπιστοσύνη και όλο το επιτελείο τηες ομάδας. Ηταν δύσκολο το προηγούμενο διάστημα για μένα. Πάντα πίστευα ότι θα γίνει κάτι και θα αλλάξουν όλα, βοήθησε πολύ ο Βασίλης Δημητριάδης. Δεν είχα μιλήσει με τον πρόεδρο καθόλου, είναι διαφορετικά που μιλήσαμε, ξεκαθαρίσαμε κάποια πράματα και έγινε πιο εύκολη η ανανέωση. Ονειρό μου είναι να παίξω στην Αγια- Σοφιά, θα είναι το καλύτερο γήπεδο την Ελλάδας, το περιμένω πώς και πώς».
* Διακόπτονται οι εργασίες στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι μετά τον θάνατο του 60χρονου εργάτη που έπεσε από τον βορειοδυτικό πυλώνα του υπό κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ.

Σχετικά ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Παναγιώτης Κορφιάτης, είπε στην Εφημερίδα των Συντακτών:

«Δόθηκε διακοπή εργασιών, επειδή πρόκειται για θανατηφόρο ατύχημα και σαφώς χρειάζονται και περαιτέρω έλεγχοι. Στους πρώτους ελέγχους δεν διαπιστώθηκαν σημαντικά προβλήματα ή παραλείψεις όσον αφορά την ασφάλεια του οικοδομικού έργου.

Δεν έχει βρεθεί για παράδειγμα κάποιο σπάσιμο στην κουπαστή, κάτι που να υποχώρησε. Αυτή είναι μια πρώτη εικόνα όμως, τον έλεγχο έκαναν και θα συνεχίσουν να κάνουν πολύ έμπειροι επιθεωρητές».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available