Με καλό μάτι βλέπει το ΠΑΟΚ – Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ και ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σέρβου. Θέλει έναν παίκτη να είναι «Κίλερ» και να ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και το πρώτο όνομα στη λίστα του είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν είναι αρνητικός στο να καταλήξει ο Σουηδός στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, μιας και η ρήτρα που υπάρχει με την Αλ Αΐν δεν θα έχει πλέον ισχύ το καλοκαίρι.
«Εδώ και μέρες σε συνεργασία με τη διοίκηση έχει πάρει το πράσινο φως να ελέγξει τις παραμέτρους της μεταγραφής του Μπεργκ σε περίπτωση κρούσης του ΠΑΟΚ. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως δεν θα πάρουν χρήματα το καλοκαίρι και φέρονται διατεθειμένοι να συζητήσουν μια πρόταση που θα τους αφήνει ικανοποιημένους, σε συνδυασμό με έμψυχα ανταλλάγματα», αναφέρουν κύκλοι της «πράσινης» ΠΑΕ.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, πιέζει η πλευρά του Αρμενάκα την Ουντινέζε να στείλει ένα mail που θα επικυρώνει την ελευθέρας του για να έρθει στην Αθήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available