Με… πάρτι μόνος στην κορυφή ο Παγκύπριος

Ο Παγκύπριος με τους Miscione, Ονησιφόρου, Μαγουλά, Nealis, Matteo, Borrajo, Esteves, Ιωσηφίδη, Amare, Himeno, Camera, Ανδρέου, Σπανό, Χρόνης και Nealis είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Φωτογραφία: Παγκύπριος

Αυτός ο Παγκύπριος δεν… χαρίζει και δεν συμβιβάζεται. Πρώτος ήταν στην βαθμολογία αλλά ήθελε και τη μοναξιά. Ετσι βρήκε την Hoboken FC και με μία «φτωχική» 4άρα (4-1) ξέφυγε μόνος πρώτος στην κορυφή του Κοσμοπόλιταν Λιγκ με «5 στα 5». Οπως κάνει σε κάθε παιχνίδι έτσι και με την Hoboken την έπιασε από το… λαιμό και την… στραγγάλισε. Με τον Στρατή Μαστροκυριάκο να βάζει τις… μηχανές στην… τσίτα ο Παγκύπριος περιόρισε από το πρώτο λεπτό τους φιλοξενούμενους σε άκρως παθητικό ρόλο και με ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο πέτυχε 4 γκολ και είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών, προσφέροντας, σε ένα ακόμα παιχνίδι, πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πλούσιο θέαμα. Επίσης ο φετινός Παγκύπριος είναι προετοιμασμένος για πολύ μεγάλα πράγματα και φυσικά για την κατάκτηση του τίτλου. Λέξεις όμως απαγορευμένες για τον έμπειρο Αχαιό τεχνικό…

Ο αρχηγός του Παγκύπριου Γιώργος Σπανός. Φωτογραφία: Παγκύπριος

Κάτι που φαίνεται και από τα όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι ο αρχηγός του Παγκύπριου, Γιώργος Σπανός. «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς να συναντήσουμε κανένα πρόβλημα. Φτάσαμε εύκολα στη νίκη με μοναδικό αρνητικό στοιχείο το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος της αναμέτρησης», είπε αρχικά ο Γιώργος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση αν η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο είπε πως: «οι μέχρι τώρα εμφανίσεις μας είναι πολύ καλές, όμως έχουμε σίγουρα περιθώρια βελτίωσης. Δουλεύουμε πολύ και όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι γιατί και οι καινούργιοι παίκτες θα προσαρμοστούν καλύτερα με την ομάδα», ενώ τα… προγνωστικά του για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Παγκύπριος ο Σπανός ήταν… Μαστροκυριάκος: «Εμείς κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Είμαστε ήδη στην επόμενη φάση του US Open Cup εκπροσωπώντας το State της Νέας Υόρκης. Την Κυριακή παίζουμε για το Stae Cup με την Δόξα. Στο πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι και έρχεται και το Amateur Cup. Επειδή είμαστε ο Παγκύπριος, θέλουμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Στα του αγώνα τώρα, η ομογενειακή ομάδα χωρίς να φορτσάρει με σκόρερ τον Borrajo στο 11’ και στο 37’, τον Nealis στο 17’ και τον Himeno στο 24’ έφτασε στο «σβηστό» 4-0 στο πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Hoboken FC ήταν να εκμεταλλευτεί το «ρελαντί» που είχαν στις μηχανές τους οι παίκτες του Μαστροκυριάκου σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και να πετύχουν το γκολ της -όποιας- τιμής. Πάντως ο Ελληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδι αλλά και να δοκιμάσει κάποια σχήματα.

Φωτογραφία: Παγκύπριος

Να τονίσουμε πως οι οπαδοί του θρυλικού NY Cosmos FC ενισχύουν σε κάθε αγώνα την ομογενειακή ομάδα.
ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ: Miscione, Ανδρέου, Χρόνης (45’ Μαγουλάς), Nealis, Σπανός (45’ Ονησιφόρου), Matteo, Borrajo (55’ Esteves), Ιωσηφίδης (55’ Amare), Himeno, Camera, Nealis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available