Με «ρούκι» τον Βαλεριάνο η Εθνική

Ξεκάθαρος ότι η Εθνική Ελλάδας ήρθε μόνο για τη νίκη στην Ζένιτσα ήταν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αγγελος Αναστασιάδης ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Βοσνία.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Η «αγαπημένη» θα αντιμετωπίσει στις 23 Μαρτίου στην Βαντούζ το Λιχτενστάιν και τρεις μέρες αργότερα (στις 26 Μαρτίου) την Βοσνία στην Ζένιτσα.
Εν όψει της «πρώτης» των διεθνών, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μανωλά, Τοροσίδη, Πέλκας και Σταφυλίδη, ενώ «έκοψε» τον Καρνέζη. Αντίθετα ο Αγγελος Αναστασιάδης κάλεσε για πρώτη φορά τον αριστερό αμυντικό του Αρη, Γιώργο Βαλεριάνο, ενώ επιστρέφουν οι Μαυρίας, Κολοβός και Σιώπης.
Αναλυτικά η 23άδα που επέλεξε ο Μακεδόνας τεχνικός: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης, Δώνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available