Με 2-1 νίκες η Δόξα στην πρεμιέρα του β’ γύρου

2-1 οι νίκες του Συλλόγου της Δόξας στην πρεμιέρα. Φωτογραφία: Δόξα ΝΥ.

Με δύο νίκες και μία ήττα ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του Κοσμοπόλιταν Λιγκ για τη Δόξα. Η πρώτη ομάδα ανήμερα της εορτής του Αγίου Πατρικίου χάλασε τη γιορτή της ιρλανδικής Shamrorks. Η Δόξα έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και πέτυχε ένα γκολ το οποίο θα ζήλευαν να δουν ακόμα και σε επαγγελματικά πρωταθλήματα όταν ο Bradley «χόρεψε» όλη την άμυνα των Ιρλανδών και στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας των Ιρλανδών έγραψε το 1-0. Ενα γκολ που ήταν αρκετό για να δώσει στους «μαυραετούς» τη νίκη, μία νίκη που τους δίνει αισιοδοξία για το μέλλον επί ενός πολύ ισχυρού αντιπάλου. Αξίζει να σημειωθεί πως τον αγώνα παρακολούθησε και ο Κώστας Παππάς ένας εκ των αρχηγών της ομάδας ο οποίος είχε ένα μικρό ατύχημα και δεν έδωσε το παρών τον αγωνιστικό χώρο. «Η ομάδα της Δόξας και η διοίκηση του εύχονται περαστικά και γρήγορα πάλι κοντά μας».

Στον αγώνα των αναπληρωματικών η ομάδα της Δόξας ηττήθηκε με 1-0 με τον προπονητή της ομάδας Πολύκαρπο Γράφα να δηλώνει πως «η ομαδικότητα και η φιλία που υπάρχει βοηθούν πολύ την ομάδα στα παιχνίδια της».
Από την μεριά του ο νέος πρόεδρος, Γιάννης Αργυρός Πάτσης σε ομιλία του προς τους παίκτες τους είπε να συνεχίσουν και να είναι σίγουροι ότι το διοικητικό συμβούλιο είναι δίπλα τους.

Φωτογραφία: Δόξα ΝΥ.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και η ομάδα των παλαιμάχων με 4-2 επί της ιρλανδική Shamark, της περσινής πρωταθλήτριας. Με δύο γκολ του αρχηγού της Δόξας, Παρίδη και άλλα δύο του Ντιόγκο, η ομογενειακή ομάδα έκανε πάρτι βάζοντας πάλι την ομάδα σε τροχιά τίτλου κοιτάζοντας ξανά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στο γήπεδο του So Five στο Μπρούκλιv η ομάδα Κάτω των 9 χρόνων με προπονητή τον Σωκράτη Σέλλα έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το πρωτάθλημα «5Χ5». Μία κατάκτηση η οποία χαροποίησε τα παιδιά, τους γονείς και όλους τους φίλους της Δόξας. Και ο λόγος είναι πως η ομάδα είναι νεοσύστατη, με μόλις 5 μήνες ζωής, και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available