Μπήκε ο Στάικος, αμφίβολος ο Καμπετσής

Ο Πασχάλης Στάικος. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση.

Λίγες ώρες προπόνησης έμειναν μέχρι η αποστολή του Παναθηναϊκού μπει στην… χαλάρωση εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Την Πέμπτη τα ευχάριστα για τον Γιώργο Δώνη ήρθαν από τον Πασχάλη Στάικο που μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Μακεδόνα τεχνικού, αλλά Φάνης Μαυρομμάτης και Αργύρης Καπετσής ακολουθούν μοναχικό δρόμο. Το ενθαρρυντικό για τον «Αυστραλό» είναι ότι ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Μαυρομμάτης ακολούθησε θεραπεία.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Πάντως στο μυαλό του Γιώργου Δώνη και προκειμένου να είναι ο Παναθηναϊκός επιθετικός, όπως άλλωστε προανήγγειλε είναι να παίξει μεταξύ της χρησιμοποίησης του 3-4-3 και του 4-3-3.
Στην πρώτη περίπτωση, δεν θα υπάρξει αλλαγή στην τριάδα των κεντρικών αμυντικών (Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί και Οικονόμου), ενώ ο Μπουζούκης θα πάρει τη θέση του Χρήστου Δώνη στην ενδεκάδα και θα διεκδικήσουν μία θέση ο Αλτμαν και ο Χατζηγιοβάννης.
Στη δεύτερη περίπτωση, ο Οικονόμου θα μείνει εκτός, ενώ ο Χρήστος Δώνης θα διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα και ο Μπουζούκης μαζί με έναν εκ των Αλτμαν ή Χατζηγιοβάνη θα παίξουν στα πλάγια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available