Συνελήφθη ο ομογενής Φώτης Ντούλος, σύζυγος της αγνοούμενης Τζένιφερ Ντούλου

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Αστυνομία συνέλαβε τον ομογενή σύζυγο της Τζένιφερ Ντούλου, αγνοούμενης γυναίκας από το Νιου Καναάν του Κονέκτικατ, ενώ συνελήφθη και η ερωμένη του Φώτη Ντούλου, Μισέλ Τροκόνη (Michelle Troconis) καθώς φέρεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση της μητέρας πέντε παιδιών.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με το  «ABC New York», το οποίο επικαλείται δηλώσεις της Αστυνομίας. Οι δυο τους αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον του δικαστηρίου τη Δευτέρα, ενώ έχουν πληρώσει και $500.000, σύμφωνα με τις Αρχές.

To Σάββατο, εκτενές δημοσίευμα της «New York Times» αναφέρθηκε στην εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλου, γράφοντας, μάλιστα, πως η γυναίκα από το Νιου Καναάν ανησυχούσε ότι ο ομογενής σύζυγός της, Φώτης Ντούλος, θα απήγαγε τα παιδιά τους και θα τα μετέφερε στην Ελλάδα.

Την περασμένη Παρασκευή, όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, η Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos) άφησε τα πέντε παιδιά της στο σχολείο, αναφέρει στο δημοσίευμά της η «New York Times». Εφυγε από το σπίτι της στο Νιου Καναάν του Κονέκτικατ – στο οποίο η ίδια και η οικογένειά της είχαν μετακομίσει κατά τη διάρκεια της διαπάλης με τον ομογενή σύζυγό της αναφορικά με το διαζύγιό τους- και οδήγησε λιγότερο από ένα μίλι προς το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών της, ανέφερε η Αστυνομία.

Ο Φώτης Ντούλος (New Canaan Police Department via AP)

Εκτοτε αγνοείται, όπως έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας».

Μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της, οι έρευνες για την εύρεση της έχουν εντατικοποιηθεί ανά το Κονέκτικατ, με τις Αρχές να προσπαθούν να διαλευκάνουν εάν η κ. Ντούλου έπεσε θύμα επίθεσης.

Την ίδια περίοδο, η μάχη για την κηδεμονία των παιδιών με τον σύζυγό της, τον Φώτη Ντούλο συνεχιζόταν, με τον Ελληνοαμερικανό να ισχυρίζεται μέσα στην εβδομάδα πως τα πέντε παιδιά του κρατούνταν από έναν ένοπλο φύλακα στο σπίτι της γιαγιάς τους στην Νέα Υόρκη.

Την Πέμπτη, η εφημερίδα «The Hartford Courant», έγραψε πως οι αστυνομικοί είχαν βρει ίχνη από αίμα στο σπίτι της κ. Ντούλου, γεγονός που τους οδήγησε να πιστέψουν πως έχει πέσει θύμα βίαιου εγκλήματος.

Η οικογένεια και οι φίλοι της κ. Ντούλου με ανακοίνωσή τους τονίζουν πως είναι συγκλονισμένοι από την εξαφάνιση της Ντούλου.

«Εκείνοι που γνωρίζουν την Τζένιφερ ξέρουν πως είναι αφοσιωμένη μητέρα, μια εξαιρετικά σκεπτόμενη, αξιόπιστη και οργανωτική γυναίκα», δήλωσαν.

Η Michelle C. Troconis. (New Canaan Police Department via AP)

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου. Το όχημά της τύπου «Chevrolet Suburban» μαύρου χρώματος βρέθηκε επί της οδού Lapham πλησίον του Πάρκου Wavenly.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η εξαφάνιση της Ντούλα συνέβη δύο χρόνια μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 13 χρόνια και μέχρι πριν δύο χρόνια ζούσαν μαζί στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ, 70 μίλια βορειοανατολικά του Νιου Καναάν.

Ο χωρισμός ήταν έντονος από την αρχή του και η Ντούλου είχε κάνει αίτηση για επείγουσα χορήγηση της κηδεμονίας των παιδιών της στην ίδια, καθώς όπως ισχυρίστηκε στα δικαστικά έγγραφα, ανησυχούσε πως ο άντρας της θα απήγαγε τα πέντε παιδιά και θα τα μετέφερε στην Ελλάδα, στην χώρα καταγωγής του, σημειώνει η «ΝΥΤ».

Παρά το γεγονός πως η τύχη της Ντούλου αγνοείται, η νομική διαμάχη συνεχίζεται, καθώς την Τρίτη ο κ. Ντούλος κατέθεσε αίτηση με την οποία διεκδικεί την κηδεμονία των τριών αγοριών και των δύο κοριτσιών του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available