Μόνο νίκη θέλει η Εθνική

Η Εθνική Κύπρου (φωτογραφία: Ευρωκίνηση).

Με προπόνηση στο ΓΣΠ αναμενόταν να ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών Κύπρου για τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής με τη Βουλγαρία (13.45 ώρα Νέας Υόρκης) για το Πρωτάθλημα Εθνών.
Η Κύπρος θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει και τις λίγες ελπίδες που έχει για την δεύτερη θέση του ομίλου, καθώς δίνει και δεύτερο αγώνα εντός έδρας την προσεχή Δευτέρα με τη Νορβηγία.
Η Βουλγαρία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με εννέα βαθμούς μαζί με τη Νορβηγία. Η Κύπρος είναι 3η με τέσσερις βαθμούς και η Σλοβενία τελευταία με έναν.

Την Παρασκευή, εκτός από τον αγώνα της Κύπρου με τη Βουλγαρία, η Σλοβενία θα υποδεχθεί τη Νορβηγία.
Τη Δευτέρα, θα γίνουν οι αγώνες Κύπρος – Νορβηγία και Βουλγαρία – Σλοβενία.
Ολοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Μπεν Σιμον. Πρώτη προπόνηση χθες με την Εθνική για τον Παναγιώτη Ζαχαρίου ο οποίος κλήθηκε στη θέση του τραυματία Παπουλή.
Συνεχείς εκκλήσεις προς το φίλαθλο κοινό να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος γίνονται τις τελευταίες μέρες από τον προπονητή της ομάδας και τους Κύπριους διεθνείς.

Εχει τονιστεί πολλάκις από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας αλλά και τον Ραν Μπεν Σιμόν το πόσο πολύ βοηθά την Εθνική η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες και η υποστήριξη προς την ομάδα.
Η τιμή των εισιτηρίων δεν ήταν καθόλου απαγορευτική, καθώς είχε οριστεί στα 10 ευρώ η γενική είσοδος και στα 15 ευρώ το οικογενειακό εισιτήριο, με το οποίο μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δύο ενήλικες και δύο παιδιά.
Η βαθμολογία του ομίλου σε 4 αγώνες έχει ως εξής:
1 ΝΟΡΒΗΓΙΑ 9
2 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 9
3 ΚΥΠΡΟΣ 4
4 ΣΛΟΒΕΝΙΑ 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available