Νέα αήθης επίθεση του Πολάκη – Αντίδραση από τη ΝΔ

Ο κ. Παύλος Πολάκης. Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση/Γιώργος Κονταρίνης.

ΑΘΗΝΑ. Εντονες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η αήθης επίθεση που εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εναντίον του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων), Σταμάτη Πουλή, με ύφος και χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε υπουργό.

Συγκεκριμένα γράφει ο κ. Πολάκης: «Πουλή, σκάσε όσο είναι καιρός. Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλιτώσεις τα ισόβια. Πες και γι’ αυτούς που τους έκανες τις δουλειές, από πού έπαιρνες εντολές, φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια.

Αϊντε τσογλάνι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσύ και το αφεντικό σου)».

Η ανάρτηση αυτή συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση των πορισμάτων για το ΚΕΕΛΠΝΟ από τα κόμματα που συμμετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία που διερευνά τα θέματα της διοίκησης και της διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter: «Πολάκη ξύδι! Είσαι σε πανικό, λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου! Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση; Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b… Γιατί εγώ δεν σκάω! Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους! Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια, μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…».

Την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στηλίτευσε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. «Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας προς τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

Οπως εξηγεί η αξιωματική αντιπολίτευση, ο Αλ. Τσίπρας «τον επέλεξε για υπουργό του, αυτός τον καλύπτει, αυτός κάνει ακόμη και διακοπές μαζί του».

Καταλήγοντας, η ΝΔ επισημαίνει ότι «όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο».

Στην ανακοίνωση επισυνάπτεται η ανάρτηση που έκανε εναντίον του Στ. Πουλή ο Π. Πολάκης, καθώς και ένα σχετικό φωτομοντάζ.

«Νέο κρούσμα της Πολακιάδας», χαρακτήρισε τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης για τον Σταμάτη Πουλή, ο ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, εκφράζοντας την ανησυχία του.

«Η επίθεση αυτή υπερβαίνει σε χυδαιότητα όλα τα προηγούμενα. Εχουμε έναν Υπουργό που απευθύνεται με τον τρόπο που θα απευθυνόταν ο βασανιστής δεσμοφύλακας στον βασανιζόμενο κρατούμενο και δεν υπήρξε καμία αντίδραση και λυπάμαι γιατί ήμουν και στο παρελθόν στο κόμμα αυτό», είπε ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available