Νέο τεστ για Αρη με Απόλλωνα Λάρισας

Πολύ δύσκολα ο Κενάν Μπαργκάν θα καταφέρει, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, να ενισχύσει τον Αρη στο φιλικό της Παρασκευής με τον Απόλλωνα Λάρισας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». (φωτογραφία Ευρωκίνηση)

Ο Κενάν Μπαργκάν αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο από την προπόνηση της Πέμπτης και μάλλον θα προφυλαχτεί από το φιλικό που θα δώσει την Παρασκευή (09:30 ώρα Νέας Υόρκης) ο Αρης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από κει και πέρα ο Μπράνισλαβ Νίκιτς ανέβασε ακόμη περισσότερο τον ρυθμό προπόνησης του και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει η επιστροφή τουν στην ενεργό δράση.

Εν τω μεταξύ, επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΑΣ Αρης, Γιάννη Ψηφίδη είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θεόδωρος Καρυπίδη, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

Ο Θ. Καρυπίδης μίλησε για αρκετή ώρα με τον ομόλογο του στην διοίκηση του ΑΣ Αρης, σχετικά με την μεταξύ τους συνεργασία και τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος προς τον Ερασιτέχνη. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε και μία ακόμα συνάντηση την περασμένη Δευτέρα, στην οποία παρευρέθηκαν οι κ.κ Ψηφίδης, Αλεξανδρίδης και ο Σίμος Ορφανίδης.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *