Να «δείξουν σεβασμό» στους αντιπάλους, καλεί ο Τσιτσιπάς τους Ελληνες της Μελβούρνης

Στέφανο Τσιτσιπά και Salvatore Caruso κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρηση στο Αυστραλιανό Open. (AP Photo/Dita Alangkara)

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ. Οι ομογενείς της Μελβούρνης γέμισαν το γήπεδο και βοήθησαν τον Ελληνα αστέρα του τένις Στέφανο Τσιτσιπά να επικρατήσει του αντιπάλου του Salvatore Caruso στον εναρκτήριο του παιχνίδι του στο Australian Open, την Δευτέρα.

Ωστόσο, πέρα από τη συμπαράσταση, κάποιοι εξ αυτών υπερέβησαν τα εσκαμμένα με τις αποδοκιμασίες τους κατά του Ιταλού τενίστα, σύμφωνα με την «Daily Mail».

«Πραγματικά μου αρέσει που έρχονται και με υποστηρίζουν επειδή αυτό μου δίνει πολλά θετικά (στοιχεία) στο παιχνίδι μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω γιατί θέλουν να το πηγαίνουν λίγο πιο πέρα κάποιες φορές», ανέφερε ο Τσιτσιπάς στους δημοσιογράφους. «Θεωρώ, επίσης, από την πλευρά τους, θα πρέπει να δείχνουν λίγο περισσότερο σεβασμό στους αντιπάλους», πρόσθεσε.

Οπαδοί του Στέφανου Τσιτσιπά ντυμένοι στα γαλανόλευκα κατά την αναμέτρηση με τον  Salvatore Caruso στο Αυστραλιανό Open. (AP Photo/Andy Brownbill)
Οπαδοί του Στέφανου Τσιτσιπά ντυμένοι στα γαλανόλευκα κατά την αναμέτρηση με τον  Salvatore Caruso στο Αυστραλιανό Open. (AP Photo/Dita Alangkara)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available