ΝΥPost για Κατσιματίδη: Ισως είναι έτοιμος να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη δημαρχία

O κ. Τζον Κατσιματίδης. (AP Photo/Craig Ruttle, FILE).

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής επιχειρηματίας, Τζον Κατσιματίδης, όπως έγραψε η «New York Post» προσπαθεί να συγκροτήσει το εκλογικό του επιτελείο και διερευνά το ενδεχόμενο διεκδίκησης εκ νέου της δημαρχίας της Νέας Υόρκης του χρόνου.

Ο δισεκατομμυριούχος κ. Κατσιματίδης -3ος στον κατάλογο του «The National Herald» με τους πιο πλούσιους Ελληνες της Αμερικής με περιουσία 3,4 δισ. δολ.-, σύμφωνα με το άρθρο, εντοπίστηκε σε συνάντηση – γεύμα στο «Empire Steak House», με ανθρώπους χάραξης στρατηγικής και πιθανούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και ο κ. Ρομπ Κόουλ, συνεργάτης για χρόνια του πρώην κυβερνήτη Τζορτζ Πατάκι.

Ο «Ε.Κ.» επικοινώνησε με το γραφείο του κ. Κατσιματίδη και η γραμματέας του δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα ερωτήματά μας αμέσως μετά την άφιξή του στο γραφείο.

O κ. Κατσιματίδης, όπως έχει γράψει ο «Ε.Κ.», είναι ο πρώτος ομογενής ο οποίος διεκδίκησε τη δημαρχία της Νέας Υόρκης το 2013, αλλά έχασε με μικρή διαφορά την αναμέτρηση στις προεκλογικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος με τον Τζο Λότα.

Ο ίδιος, είπε στην «Post» τον περασμένο Νοέμβριο: «έχω (αντοχή για) έναν ακόμη αγώνα μέσα μου», προσθέτοντας ότι ίσως να αναμετρηθεί και με την γερουσιαστή, Κίρστεν Τζίλιμπραντ το 2018.

Την Τρίτη, ο κ. Κατσιματίδης δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα: «Εχουμε συναντήσεις με ανθρώπους τις τελευταίες 15 ή 20 ημέρες σχετικά με την πιθανότητα να τους συμπεριλάβουμε στην εκστρατεία αν τελικά μετέχουμε σε αυτή».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *