Δεν θα διεκδικήσει τη δημαρχία ΝΥ ο Κατσιματίδης – Συνεχίζει «πιο δυναμικά» η Μαλλιωτάκη

Ο κ. Τζον Κατσιματίδης. AP Photo/Seth Wenig, FILE).

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ομογενής επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης, ο οποίος προ τεσσάρων ετών διεκδίκησε ανεπιτυχώς το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, τη Δευτέρα ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να μην εισέλθει στην κούρσα.

«Συχνά είχα δηλώσει ότι θα διεκδικήσω ακόμη μια φορά την εκλογή μου, αλλά μετά από προσεκτική εκτίμηση της καταστάσεως και λαμβάνοντας υπόψη τη βούληση της οικογένειάς μου και τις συμβουλές των φίλων αποφάσισα να μην συμμετάσχω στην κούρσα για την εκλογή του δημάρχου», επεσήμανε ο κ. Κατσιματίδης.

Αναφερόμενος στην απόφαση, είπε ότι ήταν «μια δύσκολη απόφαση, διότι πράγματι αγαπώ τον δήμο και τους δημότες του. Η απόφασή μου στηρίχτηκε εν μέρει και στο γεγονός ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις τη μάχη με έναν εν ενεργεία δήμαρχο».

Η ομογενής πολιτειακή βουλευτής του Μπρούκλιν και του Στάτεν, Νικόλ Μαλλιωτάκη, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την υποψηφιότητά της, αμέσως μετά τη δήλωση του κ. Κατσιματίδη υπογράμμισε ότι «συνεχίζει πιο δυναμικά την εκστρατεία της διοργανώνοντας προεκλογικές και ερανικές εκδηλώσεις».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους της τοπικής εφημερίδας «Staten Island Advance», η κ. Μαλλιωτάκη παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολη αναμέτρηση με τον νυν δήμαρχο που διεκδικεί την επανεκλογή του, αλλά είναι βέβαιη ότι θα κερδίσει.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο δήμαρχος Μπιλ Ντε Μπλάσιο δεν δικαιούται την επανεκλογή του διότι έχει χάσει κάθε επαφή με τους σκληρά εργαζόμενους – φορολογούμενους του δήμου τους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *