Ξέφρενο γλέντι στο χορό της Δόξας Νέας Υόρκης

Από αριστερά Γιάννης Μάνεσης, Γεώργιος Κατέχης, Γιάννης Τράντος, Γεώργιος Greenwood, Γιάννης Αργυρός και... Γιάννης Αργυρός. Φωτογραφία: Δόξα ΝΥ.

Νέα χρονιά και στην Δόξα την υποδέχθηκαν με πολλές ευχές και πλούσια χαμόγελα. Σε έναν καλαίσθητα και άψογα διακοσμημένο χώρο από την επιχείρηση Tarrytown Flora Desing του ανθοπωλείου του Γιάννη Αργυρού και του Νίκου Ανεμοδούρα, στην Ζωοδόχο Πηγή του Μπρονξ τα μέλη και οι φίλοι της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Δόξας Νέας Υόρκης γιόρτασαν το Νέο Ετος.

Την διασκέδαση όσων γέμισαν την αίθουσα ανέλαβαν ο μετρ του κεφιού Σπύρος Κωσταράς με την ορχήστρα του συνοδευόμενος από την υπέροχη φωνή του Χρήστου Κωσταρά που ήρθε από την Ελλάδα ειδικά για τον χορό του συλλόγου της Δόξας.

Φωτογραφία: Χορός Δόξα ΝΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομογενειακής ομάδας ευχαριστήσει δημόσια όλες τις επιχειρήσεις και τους φίλους του συλλόγου που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το μοναδικό από επιτυχία, πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.
Επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα κορίτσια του συλλόγου, την Ελένη Αργυρού και την Ελένη Μητσιάλη που με την μοναδική τους μαεστρία και μεράκι έφτιαξαν τις υπέροχες και πεντανόστιμες βασιλόπιτες. Βασιλόπιτες που… εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού.
Φωτογραφία: Χορός Δόξα ΝΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί, ειδικά, το ιδρυτικό στέλεχος του Συνδέσμου ΑΕΚ Νέας Υόρκης, Γιάννη Γιωτίτσα, τον επιχειρηματία Νίκο Εξαρχο αλλά και τον Μάρκο Ορφανό, που αν και οι τυχεροί του λαχνού δεν κράτησαν τα ποσά αλλά τα επέστρεψαν στον Σύλλογο της Δόξας προς ενίσχυσή της, στον δύσκολο αγώνα που δίνει.
Ομως, το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» το Δ.Σ. της Δόξας το δίνει σε όσους έκαναν το παν για να έχει επιτυχία η λαχειοφόρος και έμειναν πίσω από την… βιτρίνα.
Τα χαμογελαστά αγόρια είναι Σωκράτης Σέλας, Σπύρος Κατέχης, Γεώργιος Greenwood, Αγησίλαος Κατέχης, Πολύκαρπος Γράφας. Φωτογραφία: Χορός Δόξα ΝΥ

Φωτογραφία: Χορός Δόξα ΝΥ

Ιδιαίτερη μνεία όμως αξίζει να δώσουμε στους επικεφαλής Ιωάννη Αργυρό και Γεώργιο Γκρίνγουντ αλλά και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας που μετά τον χορό με γλυκά και φαγητά κατευθύνθηκαν στο κέντρο του Μανχάταν και στα Αστυνομικά τμήματα. Λέγοντας με αυτό τον τρόπο ένα ταπεινό «ευχαριστώ» στους αστυνομικούς μας που φρόντισαν με επιτυχία τους κατοίκους της πόλης μας.
Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου της Δόξας ΝΥ, Παναγιώτης Λεγάκης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους του χορού και μαζί με τον υπεύθυνο της βραδιάς, Γεώργιο Κατέχη ευχήθηκαν Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλη την Ομογένεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available